Vrgorački HDZ unajmio restoran Portal uz uvjet da ne dođe Ladislav Šošić?!

Ladislav Šošić
Ladislav Šošić

Jučer je održana koordinacija Domoljubne koalicije za predstojece ponovljene lokalne izbore u Vrgorcu.

Skup je održan na Farmi koza Rebina Glavica koja je transformirana u restoran Portal. HDZ Vrgorac iznajmio je povodom 26. obljetnice osnutka te stranke restoran uz uvjet da se na skupu ne smije pojaviti Ladislav Šošić kao vlasnik poduzeća “Orilo Gorilo”, koje je titular objekta. Na svečanosti su sudjelovali ministri Lovro Kuščević, Oleg Butković i Darko Horvat te potpredsjednik Sabora Ante Sanader. Kako će završiti izborni proces u Vrgorcu teško je prognozirati. Činjenica je da koalicijski partner HSP AS nije platio račune jednom restoranu u Makarskoj od proteklih parlamentarnih izbora. Iznos računa za HSP AS utužen je preko jednog zagrebačkog odvjetničkog ureda. Ceh je prešao 200 tisuća kuna. Prava sitnica za pravaše…

40 KOMENTARI

 1. Dozvolite da posumnam u istinitost teksta. To je HDZ-e da uvjetuje Vlasniku šošiću ne dolazak njegov restoran. Prića za malu djecu. Podprijesednik Sanader je bio prisutan, u restoranu “leglo kriminala”. Iz pouzdanih izvora znam da je HSP-AS, smišljeno prevario vlasnika restorana u Makarskojj oko pola miljuna kuna. Platit će mu lopine do posljedne lipe.

 2. Pa jadu jadni !
  Od jada ne znaš ni di si poša ni di si doša .!
  Kakav je ovo članak i o čemu je on htio progovoriti :
  – o 26 obljetnici osnutka GO HDZ-a Vrgorac
  -o predizbornom skupu HDZ-a za lokalne izbore u Gradu Vrgorcu
  -o lopovluku mene ;Ladislava Šošića i gađenju mene i moje obitelji
  -o nekim dugovima ,nekog prema nekom restoranu u Makarskoj .

  Pa koliko ja znam ,ja bijah na tom skupu i ni za kakvu zabranu ne znam . .
  Sačekah i dočekah sve visoke uzvanike i stisnuh im desnicu ruku-kao pravi domaćin .
  Moja kuća , moja tvrtka i ja smo korektno i profesionalno ( uzdignuta čela i čista obraza uz uvažavanje svakoga i ne ulizujuć se nikome) profesionalno i ljudski obavili cjelokupni posao.
  To što je nekome krivo i muči ga zloba i zloća ja mu ne mogu pomoći
  Za do sada obavljene poslove SVI-“ama baš svi” mi pošteno platili prijašnje račune
  I zanimljivo niko mi ništa nije dužan a ni ja nikome
  Ne sumnjam da će i ovaj račun ostati neplaćen .
  I zato:
  MRŠ ,STOKO JEDNA OD MOJIH VRATA !

 3. Na današnji dan u bivšoj državi, slavio se Dan mladosti, a ustvari (drugi ) rođendan, najvećega sina naših naroda i narodnosti. Njegovanje kulta ličnosti, ruku na srce.
  Ustvari na taj dan izveden je čuveni “Konjičev skok ” – Desant na drvar, a kako je veliki vođa, najveći sin, tada za dlaku spasio živu glavu, uzeo je taj dan kao da se ponovo rodio, drugi rođendan.

 4. Mali Mrav guzi muti tuti Svaki dan Guzi Mali MRAVE LUDU URVU RASKINU VILU SLOBODANKU MILU JOSIPA MATUMNTU NECE Kurac DA Se DIGNE NA LUDOVU WILU RUSKUMUUUUUUU

  • Sraam i stid bilo ovu bagru sto pljuju po zeni /sad pokojnoj,Bog joj da lako dusi/koja osta udovica jako mlada,nazalost.Ta morala je odgajat svoju dicu Jadranku,Ivanku i Vladu inako kako je znala i umila ali sve na posten nacin.Bila vridna da joj nije bilo ravne.A vi izfrustrirana bando pozabavite se sobom i svojim statusom.Zavidite Vladi Sosicu koji neda na se.A ako je kra nije ni prvi ni zadnji/osudjujem svaki lopovluk/Uostslom ko sam ja a vi pogotovu da sudite.Vi ste obicna bagra na nivou oni koji nemaju veze sa civilizacijom,a vi ste poput tih koza sa farme koju je on kako velite uzurpira,Samo blejite….meeee …u prazno.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here