Za poslovanje Bumbar bara zainteresirala se i policija!

Kako je Bumbar bar u sklopu Specijalne bolnice Biokovka u mjesecu srpnju ostvario prihod veći za čak 270 tisuća kuna u odnosu na isti mjesece prošle godine, zainteresirao je i policijske istražitelje.

Već smo objavili dio informacija o mogućim malverzacijama u Bumbar baru tijekom ovoljetne sezone kada su se prihodi misteriozno počeli povećavati, a jedna od djelatnica je opravdano pposumnjala da je netko od zaposlenika sustavno godinama krao veće svote novaca i tako ošteto i poslodavca i Poreznu upravu. O stanju u Biokovci, pa tako i Bumbar baru infiormiran je nedavno predsjednik Županijske skupštine Splitsko-dalmatinske Petroslav Sapunar kojem je, između ostaloga, dostavljeno Izvješće o stanju u zdravstvenoj ustanovi- Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju “Biokovka” za 2014. godinu nakon čega su uslijedila brojna pitanja vezana ne samo uz poslovanje već i uz ustrojstvo rada u toj važnoj ustanovi. U ovom nastavku o mogućim nepravilnostima, pozabavit ćemo se Bumbar barom obzirom da je i Upravnom vijeću čudno kako je taj plažnio objekat u srpnju ove godine ostvario 270 tisuća kuna više nego u srpnju prošle godine,  a u kolovozu bilježi katastrofalne rezultate što je koincidiralo s dolaskom Stjepana Kotarca na mjesto voditelja Bumbar bara. Da se u Bumbar baru kralo, nema sumnje obzirom da je svojedobno u krađi nemale svote novaca uhvaćen konobar M.M.
Neslužbeno doznajemo da se poratsom prometa u srpnju i lošim financijskim rezultatima u kolovozu u Bumbar baru počela bavili i policija čiji službenici upravo ovih dana navodno provode izvide o čijim rezultatima će izvijestiti državno odvjetništvo. (NASTAVLJA SE…)

8 KOMENTARI

  1. U Novom Zavjetu Isus nas podsjeća da je Bog izvor svakog ozdravljenja. Dovoljno je samo prelistati stranice evanđelja i odmah ćemo primijetiti da Isus stavlja snažan naglasak na ozdravljenje bolesnih. On je liječnik koji liječi slijepe, hrome, gluhe, paralizirane, opsjednute i psihički bolesne. Čitav mu je život bio u službi bolesnika i patnika. No čovjek ga treba htjeti i prihvatiti.
    .. ,ima šanse onda i za vas ,naivne ,zavedene i ne baš posebno pametne ..:) 🙂 🙂 koji od šume ne vide stabla 🙂 🙂

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here