Za vrijeme snimanja intervjua s gradonačelnikom Bilićem, uletio Makaranin s pitanjem:“Di su pare iz Turističke zajednice?!“

Neugodno se danas iznenadio makarski gradonačelnik Tonći Bilić ispred kamere jedne nacionalne televizijske kuće.

Naime, nakon što je novinarka obavila razgovor s Bilićem ispred zgrade „općine“, snimateljskoj ekipi je prišao jedan sugrađanin obrativši se poznatoj tv novinbarki riječima: „Jeste li ga pitali za malverzacije u Turističkoj zajednici? Je li Vam rekao kako su od tamo uzimali pare?“, bio je uporan ovaj sugrađanin (podaci poznati redakciji, op.a.). Čuvši prozivke, Tonći Bilić se izgubio u nepoznatom smjeru, a novinarka je ostala sa nezadovoljnikom koji joj je dvadesetak minuta objašnjavao o čemu se točno radi. Razmjenivši telefonske brojeve, ovaj Makaranin i tv novinarka su se rukovali, lijepo pozdravili. Ono malo očevidaca koji su u čudu promatrali događaj glasno su komentirali: „Još nam samo fali Andrija Jarak!“.

17 KOMENTARI

 1. Sramoto jedna Biliću, koji vapaj jadnika danas na tv Novoj u vezi laboratorija, kojemu ste kumovali vi iz SDP-a, Branka Baletić sabornica, a Jagoda Martić županijjska viječnica i zaposlenica u laboratoriju. Uvijek ste gledali svoje guzice, a sad tražite pomoć od HDZ-a- isto kao da reanimirate mrtvaca, tako ste uništili i predali DZ Makarska, Splitskom DZ. Ploće i Metković to nisu dozvolili- prevatanti.

 2. Bilića se nije sram opet kandidirat za gradonačelnika. Upropastija je Makarsku, obogatija se otkad je doša iz Splita, uzeo autoklub, proda zemju s HDZjom, sad Moču žuti sebi i svojima, traži mito od poduzetnika, krade privatnu imovinu…i tu mišinu ćete ponovo birat

  • TKO MU GOD(BILIĆU) NE UDOVOLJI NA POSTAVLJANI REKET-DA ZATRAŽENO MITO, DROBI PO NEMU KO ŽRVANJ.
   SRAM TE I STID BILIĆU. ZNAMO DA TI RODBINA RADI U PNUSKOKU.
   IPAK ĆE SVE DOĆI NA SVOJE.
   DORH ĆE O OVOME BITI OBAVIJEŠTEN. ZATO TI RADIŠ ŠTA HOĆEŠ JER TE ŠTITI NEĆAKINJA I NJENI.

 3. A da nije lumen Lozo? To na njega lici Dok je pizdio oko njega letile brekuje jer se nije opra par miseci! Blokiralo mu vodu i struju ma nu mu lipe sesne glavice. Nosaju ga vile i progone oni kojima duguje lovu! Izgubio kompas, dok hoda baca ga na livo( valjda otekla glava sa te strane).. Kad ces vratit lovu??

  • Sram te bilo Puzdro, a ime ti govori što si. P..čka od krave. Vrijeđaš poštenog čovjeka LOZU, kojemu su mnogi dužni, siguram si da si i ti.
   Doći čete na red i vi ostali.

 4. Nosaju li te vile Lozo? A ? A traze li te oni kojima dugujes? Imaju skoro 3.000.000 razliga da te nadju! Koliko im dugujes..vrati dug!!!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here