Zašto Ante Ledenko misli da je Vedran Uranija lažljivac i prevarant?

Ante Ledenko (31) iz Vukšića kod Benkovca radio je devet godina za tvrtku TLM Aluminium u Šibeniku kada je obolio od fibroze pluća i nakon stečaja tvrtke dobio otkaz

Kao da to nije bila dovoljna tragedija u njegovom mladom životu, Ante Ledenko za pomoć se obratio sindikalistu Vedranu Uraniji koji ga je na koncu, kako Ledenko kaže, izigrao, lagao i prevario.

ledenko - Zašto Ante Ledenko misli da je Vedran Uranija lažljivac i prevarant?
Ante Ledenko

Naime, Vedran Uranija je u svom stilu Anti Ledenku obećavao brda i doline, razbacivao se pravnom terminologijom prizivajući „ugrožena stečena radnička prava“, „tužbe Međunarodnom sudu za ljudska prava“ i slične besmislice kojima obmanjuje lakovjerne izmučene radnike brojnih poduzeća kojima najčešće daje lažnu nadu da će ih upravo on spasiti. Tako je i Ledenku u jednom trenutku slagao da je podnio tužbu protiv tvrtke Impol, pravnog slijednika TLM Aluminiuma, no ne samo da nije podnio tu tužbu već nije poduzeo niti bilo kakve druge pravne radnje.
Vedran Uranija, sklon druženju s pripadnicima zadarskog kriminalnog miljea lakoćom nanošenja pudera ili bojanja kose vinski crvenom bojom, obmanuo je Antu Ledenka koji je sve svoje nade usmjerio u zadarskog sindikalistu. Ante Ledenko tek je jedan od mnogih koji se razočarao u Vedrana Uraniju koji, što bi u narodu rekli, puno zuji, a malo meda daje. Srećom po Antu Ledenka, još je mlad, pa ima vremena istjerati pravdu preko nekog pravog odvjetnika, u ovom slučaju Dalije Orešković koja će doista poduzeti sve pravne radnje da zaštiti taj mladi život, čovjeka koji je samo htio pošteno zaraditi svoju plaću.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here