Zašto su troškovi uređenja igrališta u Podprologu narasli na 134 tisuće kuna?

Prema amandmanu kojeg su vijećnici Nezavisne liste mladih (MOST-a) dali na prijedlog proračuna za malonogometno igralište u Podprologu iznos koji je bio potreban za realizaciju projekta iznosio je 60.000,00 kn

Nekoliko godina kasnije prema javnoj objavi gradonačelnika Vrgorca Ante Pranića potpisan je ugovor u vrijednosti nešto većoj od 134.000,00 kn.

– Na koji način su troškovi za više od dva puta porasli nije jasno, a da apsurd bude još veći, pobrinuo se gradonačelnik zajedno sa izvođačem. Prema objavama na FaceBook stranicama lokalnih medija može se vidjeti kako su se strojevi, koji su bili namijenjeni za radove, tri puta dovodili i odvodili sa mjesta izvođenja te tako dodatno “nabili” troškove za cca. 3.000,00 kn po transportu, pričaju nam oporbeni HDZ-ovci iz Vrgorca.

Hoće li ovi troškovi biti dodatno naplaćeni i tako ovaj posao povećati na preko 150.000 kn i što toliko košta ako se samo postojeće igralište presvlači asfaltom ostaje za vidjeti kada gradonačelnik odluči objaviti ugovor i troškovnik što je bila njegova praksa.

3 KOMENTARI

  1. Dali je poznato kako je građevinsko poduzeće iz Vrgorca izvodilo radove na POS stanovima u Makarskoj,a sam drug Pranjić je bio glavni inžinjer nad izvođenim radovima.Jeli Vama gospodo poznato koliko je problema bilo na tim POS-ovim stanovima.Koliko su vlasnici sami morali baciti novca u sanaciju tog glavnog inžinjera koji je vodio radove na zgradama od stotinjak stanova.Jeli vlasnika doveo u stečaj ili ti ga propast koji se ni danas još nije oporavio od takove gradnje.Gdje je završio ta isto derle Pranjić.Naravno gdje drugdje nego u POLITIKU gdje se ograđuje papirologijom.
    Pitanje ovog igrališta nije cijena u dovženju i odvoženju,nego u aneksu ugovora gdje se Pranjić morao naći sa PROVIZIJOM.Toliko o poštenju Pranjića i nezavisne liste MOST.Sram te bilo idiote neka si nam asvaltirao igralište u Podprologu.KOLIKA JE TVOJA PROVIZIJA od asvaltiranja…….

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here