Željko Vlaho razriješen dužnosti v.d. ravnatelja Glazbene škole Makarska?!

Školski odbor Glazbene škole Makarska razriješio je jučer Željka Vlahu dužnosti v.d. ravnatelja čime je dovršena višemjesečna trakavica.

Kako neslužbeno doznajemo, članovi Školskog odbora koji su Vlahu i imenovali v.d. ravnateljem, jučer su ga i smjenili, a Hanu Vlaho suspendirali. U ovom trenutku nisu poznati detalji zašto su donijeli takvu odluku, no nije nepoznanica da se u priču oko Glazbene škole Makarska uključila i Inspekcija Ministarstva znanosti i obrazovanja nakon medijskih napisa i prijava građana. U konačnici je i Grad Makarska pod pritiskom javnosti traži od Ministarstva znanosti i obrazovanja da se očituju što su ovi i učinili. Postavlja se pitanje i što će biti sa članovima Školskog odbora. Naime, ako su oni donijeli eventzualno nezakonitu odluku onda je pitanje dana kada će i takav Školski odbor biti smijenjen…

43 KOMENTARI

 1. Jos jedna pobjeda prve hrvatske zviždačice Maje Milete,što je govorila to je i dokazala. A sada nakon ove lakrdije očekujemo dolazak poznatog tamburasa gospodina Alena Kajana na dužnost ravnatelja. ŽIVI BILI

  • Predrag Arananđelović Peca, predstavniče SNM, molim te da me zaštitiš od ovih “velikih”hrvata, posebno onih čije su DIPLOME NA ČIRILICI, DOBIVENE “DOBIVENE” U TITOGRADU.
   A SAA PONOSOM KAŽEM DA SAM BILA I OSTALA ŽENA JEDNOG POŠTENOG SRBINA. TRAŽITI ĆU NA EUROPSKU ZAŠTITU OD OVAKVIH SRAMOTNIH LJUDI, KOJI MISLE DA ĆE VJEĆNO KRŠITI ZAKONE REPUBLIKE HRVATSKE?!

  • Ratniče,,, smrade jeben tebe i ratovanje ,,pa zar ti bilic bebek i slicne im podrepine nisu banda koja je popljackala i porusila sve sta je hrvatsko ,,,ajde lovi rake i gundevaje budaletino..

 2. Po meni bi Vlaho trebao voditi ne samo Glazbenu školu već i djevojački zbor, ženski kamp i sve ostalo. A na kraju bi se trebao kandidirati i za gradonačelnika i napraviti od Makarske metropolu

 3. Prepala se teta maja sama sebe pa se ne oglasava od 5:00 sati po obicaju ! Izgleda da izlaze u javnost sva ‘humana djela’ koja je ‘svetica’ radila pocevsi od vlastitog brata , zene iz primorja…
  Hana i Zeljko, vise od pola grada je uz vas i znamo da je sve jedna dobra namjestaljka.Ali sve jednom dode na svoje a nema nista lipse nego vas vidjeti cijelu obitelj na okupu a drugi neka spustaju glave !

  • A Kiki moj jadan li si koji pola grada je uz njih,hahaha svi ih sa gađenjem gledaju ,a vrlo brzo njihovi najbliži suradnici će se okrenuti hahaha.Živi bili pa vidili.Za misec i ti ćeš ga zaboraviti.Sad kad Stipanu se osladi nema Vlaho povratka.

  • Glazbena škola je osnovana prijje Vlahine pošasti,a vodio ju je častan makaranin, Tonči Puharić-Beg!!!
   Uvukao se vlaho uz pomoć Bebeka u gradsku Glazbu i tu je učinio svoje, već ga se najbliži projatelj BŠ, želi riješiti?!
   Božo i Vlaho, najprije vratite “pozajnicu” od Glazbe Baška Voda?!

 4. Prva hrvatska zviždacica je opet na udaru lopova,kriminalaca koji su duboko zašli u sistem,kao u vrijeme Jugoslavije! Teta Maja samo naprid,ocistite nam lipu nasu Makarsku!

  • HOĆU MILORADE! NE INTERESIRA ME UOPĆE KO JE KOJE STRANKE, ČAST SVIM IDEALISTIMA, OVO JE IPAK DEMOKRACIJA. LOPOVIMA I NASTRANIM TIPOVIMA ĆU STATI UVIJEK NA REP, DOK ME GODINE I ZDRAVLJE BUDU SLUŽILE.
   NEKIM NABIGUSCIMA, NEUSPIJELIM KARIJERISTIMA I LOPINAMA JE TO U GENIMA!

 5. Zeljko Vlaho kao i svi drugi ljudi ima dobrih i losih strana.Nije neistina da je školi dao dobar zamah i da dica su imala od koga i gdje ucit i skolovat se dalje.Njegov problem je samo u miri.Procjena kada stati kad zabrljas,a moral mu nije jaca strana.Protezat se po novinama od 2003.bit ravnatelj sa toliko natpisa.Pa da je samo dio istina ili da je sve laz dovoljno dugo da mudar razmisli sta mu je cinit.Tvrdoglavo jos ponosno odit i cinit mote da su drugi krivi nazalost umanjuje do samog kraja i one dobre strane koje definitivno IMA.Na kraju zalosno sto danas mnogi se uguse kao evo i ovaj sposoban covjek u apetitima bilo koje vrste iz kojih nema izlaza osim tuznog kraja.A steta!!Dobre kvalitete je jos dugo moga davat.!!!

 6. U Brelima je zapocea sa problemima KŠ.Da je njen caca mu tad sta na rep ne bi zvir dalje rezala.Profesor jeba ucenicu i ni malo ga nije stid ic gradon a kamoli uc u skolu i glumit uzornog pedagoga i gradanina.Vridni profesori rade a on se uvik kiti tudim radon.Da mu je Leo Š.tad ocita nego je mislija da ce je zenit.Zajeba se ko i drugi.Vlaho ih sve naguzia
  E naguzit ce i njega jednon a vec mu mladu sad guzi …al pid kapon…

 7. E da ista drugo znas napisat osim gic gic.Istrosio si se oko rezultata glazbene skole sad ti od bjesa ostali samo cvarci i gic gic.Dobro te gic stisla uz zid i tboje cvarke cidi pomalo..hahahaaaaaaaaaaa

 8. Na koliko antidepresiva u danu si doša????? Sav si nateka gic gic,krađ krađ,per per oper,muni muni muuuniii,di god šta god vaja i tako uvik.rok rok .

 9. Lazov i po,ozenio sponzorušu i po.Sve bi ga trpila da joj nije para.Zna se dobro s kim je bila i kako joj je đep uvjek bio važan.Našli se.Glume gradon jer nemaju obraza ni jedno ni drugo.Kako te sponzoruso Hana nije stid u crkvi mavat,ejj nije to tvoja nova sponzoruska destinacija svinjo debela zategnuta.Kad dobro pometes isprid svoji vrata zini,i zivaj samo na pare.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here