Zvonimir Galić (HDZ) svojim nedolaskom na GV pomogao SDP-u. Slučajno?

Prodaja gradskog zemljišta za izgradnju Trgovačkog cenmtra Kaufland napravljena je bez natječaja i uz pristanak većine gradskih vijećnika makarskog Gradskog vijeća.

Zanimljivo, na posljednjoj sjednici GV-a izglasan je rebalans proračuna Grada Makarske, a mnogi se pitaju je li sve bila samo slučajnost. Zašto je Marko Ožić Bebek (HDZ) uoči i tijekom sjednice šetao hodnicima sa gradonačelnikom Bilićem? O čemu su razgovarali? Zašto na sjednicu nije došao Zvonimir Galić (HDZ) iako se znalo da je riječ o izuzetno važnoj sjednici Gradskog vijeća na kojoj se raspravljalo o rebalansu i prodaji gradskog zemljišta bez natječaja? Zašto se HDZ kao oporbena stranka koja nakon SDP-a broji najviše vijećnika nije suprotstavila vladajućima? Zašto su sve glasnije kuloarske priče da u Makarskoj HDZ i SDP surađuju, u posljednje vrijeme manje tajno, više javno? Posljedica je da je SDP sa devet ruku uspio izglasati sve što su poželjeli. Zahvaljujući Zvonimiru Galiću koji će ostati upamćen po rečenici koju je svojedobno izrekao: „Mi s diplomom ne idemo u rat“ objašnjavajući  razlog zašto se nije priključio braniteljima makarsko-vrgoračke 156. Brigade, na tronu je ostao Tonći Bilić, a rebalan koji je zahvaljujući njjemu i izglasan mnogi nazivaju Galićevim rebalansom.

16 KOMENTARI

  1. Istina Galic je bio pripadnik Munchen bojne.Uhljeb HDZ a- neradnik,Bog mu dao pristojnu ženu.Sestra Marija udata Lelas i njen inspektor rada poznat je u Primorju po nemoralnim radnjama,nažalost svi se koriste iskaznicama HDZa prikrivajući svoj nerad i kriminal.

  2. Stier piše esej o HDZ u, kakav bi esej mogli napisati o Makarskom HDZ-u. Koruptivni lanac lokalnih neradnika, u struci se nisu dokazali osim mendeša koji je bio ravnatelj Doma zdravlja i vidimo gdje ga je doveo.O najmovima u Domu zdravlja Makarska mogli bi napisati puno toga.Čovjek je sposoban očerupao sve što je stigao.kako je pokojni Mate Lendić rekao; pogače će nam biti gorke i tanke drugovi su uplovili u stranku”. Koruptivni lanac HDZ-a Makarska svakako treba prekinuti Karamarko i Brkić koje makarski korumpirani HDZ-ovci kleveću, nazivajući mafijašima.Makarski policajac (aktivni) koji šeta gradom i naziva Karamarka i Brkića lopovom, a Mendeša i Bebeka svetcima najbolje govori u što se pretvorio Makarski HDZ.

  3. Galić je jedan obićni uhljeb koji je preko Hdz iskoristio sve što je mogao za svoju korist. To je radio godinama a nikome nije nikad pomogao. To je primjer političara u Hrvatskoj kojima odgovara svaka vlast, jer nemaju nimalo srama ni obraza samo da bi riješili svoje interese. S ljudima poput njega i drugih naprijed nemože ni grad ni država..samo mladi ljudi koji su neiskvareni mogu nešto promijeniti..Živjela Hrvatska bez ovakvih uhljeba

  4. Zvonko Galić je dio klijentalističkog zatvorenog djela HDZ-a Makatska, koji se pretvorio u Zločinačku organizaciju. Njegova veza sa obitelji Lelas koja se dalje vezala za pokojnog ministra Škare, dovela je makarski HDZ tu gdje se danas nalazi.Neproduktivna klijentelistička stranka grupice korumpiranih članova koja se pomoću šalabahtera godinama reizabere.Oni su svojim spletkarenjima onemogućili većinu članstva da doprinose radom za stranku.Mjenjaju se na pozicijama nadzornih odbora javnih poduzeća, po gubitku izbora na lokalnoj razini postaju uhljebi istih tih poduzeća. Zvonimir galić HEP-a, Joško Lelas Hotelskog Makarska, Iviva Lelas Inspektorata, Marija Lelas staračkog doma. Oni su djelom odgovorni što se HDZ Makarska pretvorio u “Zločinačku organizaciju” koja je svojim ne- djelovanjem uništila sva privatna poduzeća u Makarskoj. Lideri HDZ-a Makarska za vrijeme svog mandata (Bebek-Mendeš), kada sun a vlasti drže za pročelnike (pet) SDP-ovce.

  5. Danas kada HDZ Makarska treba kazniti SDP Makarska za rebalans proračuna i nezakonitu prodaju zemljišta, izbjegavaju dolazak na vijeće a Makarska kronika, najavljuje daje im pokriće kako su bili protiv rebalansa proračuna. Jedina vijećnica HDZ-a Makarska koja je bila transparentna i protiv rebalansa nazvana je od Makarske Kronike neznalicom i Gubitnikom tjedna Kako može HDZ Makarska biti protiv Bilićeva SDP proračuna kada svi vjećnici nisu na vijeću, kako urednik kaže SLUČAJNO? Da možemo reći slučajno HDZ makarska održava sjednice Gradskoga Odbora HDZ-a bez dnevnoga reda i bez zapisnika. Održati sjednicu GO HDZ Makarska par dana prije donošenja rebalansa proračuna, ne dogovoriti pitanja kluba HDZ-a, ne pokušati navesti detaljno što nije u redu s proračunom i rebalansom dovoljno govori o radu i pogodovanju od strene GO HDZ.-a Makarska SDP-u Makarska. O šetnji Bebeka i Bilića za vrijeme sijednice GV Makarska ne trebam ni komentirati.

  6. Došlo je vrijeme da HDZ Zagreb pokrene stegovni postupak protiv svih članova Makarskog HDZ-a koji su svojim nemoralom doveli HDZ Makarska u prešutnu koaliciju s SDP om Makarska , podržavajuć i razne oblike kriminala ! Zar nije sramota da Joško Lelas zapošljava sina od Tonćija Bilića u Hotelsko Makarska (koji u tom trenutku ima udjele u posuzeću auto škole) ili da na nezakonit način dolazi u posjed lučice ispred Hotela Dalmacija podoficir JNA- KOS-a – Antiši Srziću zvanom Kajba. Što je sa Hrvatskom braniteljima, zašto oni nisu u posjedu lučice ?

  7. Ja ne bi dala dici od rukovodećih da se zaposle. Kad završe škole, fakultete, ima da stoje kući i neka ih mame i tate financiraju. Nebi im ja dala ni pravo glasa na izborima, jer će ionako glasat za svoje roditelje a to bi ja proglasila sukobom interesa. I uvela bi u zakon da svi koji se misle aktivirat u politiku i kandidirat za gradonačelnika, to mogu učinit jedino ako nemaju djecu. Po mogučnosti ni ženu. E jbg onda bi imali brata, sestru, mater, oca…

  8. U ovim komentarima, rekao bi čovjek, ima toliko osnova za iniciranje kaznenih postupaka, izvida, ili kako se to već stručno kaže, da bi čovjek očekivao aktivnost ODO-a, očekivalo bi se rješavanje stvari u pozitivnom smislu, utvrđivanje aktivnosti počinitelja, porjekla imovine osoba prozvanih na ovoj stranici;
    kad ono, n i š t a; piše se zaista svašta, i naravno, vjerovatno nije sve istinito, ali ima nekih stvari koje bi bile za provjerit, a l i, kao što sam rekao, ništa se ne dešava; prozvane osobe i dalje rade što i do sada (do trenutka kad se o njihovim radnjama nešto reklo na ovom portalu ), i dalje “zgrću ” imovinu, “protupravnu imovinsku korist”; DA ili NE, je li to točno ili nije, trebalo bi utvrditi; rade li institucije svoj posao? ili prozvane osobe radeći u institucijama rade posao – z a s e b e i s a m o z a s e b e

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here