Boris Listeš, kandidat za načelnika Općine Klis – Proračun mora biti transparentan i javno dostupan!

Hrvatska socijalno liberalna stranka u općini Klis na izbore za načelnika i općinsko vijeće izlazi samostalno.  Kandidat za načelnika je Boris Listeš, a nositelj liste za općinsko vijeće je Mijo Smodlaka.

3. Mijo Smodlaka nositelj liste HSLS za općinsko vijeće - Boris Listeš, kandidat za načelnika Općine Klis – Proračun  mora biti transparentan i javno dostupan!
Mijo Smodlaka

Pobjedničkoj atmosferi u timu Borisa Listeša kandidata HSLS za načelnika Općine Klis  na predstavljanju programa i liste doprinijeli su gosti iz  koalicije GLAS Dalmacije HSU – HSLS – HRVATSKI LABURISTI – STRANKA RADA. Podršku Borisa Listešu i Listi HSLS za Općinsko vijeće dao je i bivši gradonačelnik Grada Splita Ivica Škarić. Predstavljajući svoj program Boris Listeš i Mijo Smodlaka su istakli da će se zalagat za transparentan i svakom dostupan općinski proračun, jer to je novac građana, promicati će i čuvati povijesno nasljeđe i tradiciju u Klisu, razvijati će i pomagati udruge civilnog društva  jer su one korektiv vlasti, čuvati će i paziti na okoliš u Općini  jer to je naš obraz, nećemo omalovažavati političke neistomišljenike, već ćemo ih uvažavati i cijeniti, oni nisu naši protivnici, istinski zajedno i u suradnji sa svima koji žele doprinijeti boljitku Klisa   namjeravaju pošteno voditi Općinu Klis. 5. KLIS - Boris Listeš, kandidat za načelnika Općine Klis – Proračun  mora biti transparentan i javno dostupan!Ako dobije povjerenje Klišana Boris Listeš je istaknuo kako namjerava izgradit mrtvačnicu na groblju Sv. Kate na Klisu, otvoriti jaslice za potrebe djece iz cijelog Klisa, sanirati nelegalne deponije i staviti ih pod video nadzor, uspostaviti savjetodavnu službu za poljoprivrednike, te dovesti vodu do naselja Bašići i Radići. Branko Radačić, predsjednik HSLS Splitsko – dalmatinske županije pozvao je građane Klisa da iziđu na izbore  i podrže Borisa Listeša kao kandidata za načelnika općine i Željka Mihaljevića kao zamjenika, lista broj 1., te HSLS-ovu listu broj 3. za općinsko vijeće nositelja Mije Smodlake.

1 KOMENTAR

  1. I must say you have very interesting articles here.
    Your posts can go viral. You need initial boost only.
    How to get massive traffic? Search for; Murgrabia’s tools go viral

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here