Majorizacija vlastitog naroda u režiji ćiriličara Dragana Čovića

Hrvati Bosne i Hercegovine u posljednja dva desetljeća vladavine HDZ BiH i službi KOS-a često slušaju izjave Jugoslavena i ostalih izdajnika hrvatskog naroda o ravnopravnosti, konstitutivnosti, legitimnom predstavljanju, kanalu na hrvatskom jeziku, trećem entitetu i drugim bajkama plasiranim od strane lidera HDZ BiH Dragana Čovića

Portalu www.mega-media.hr obratio se čitatelj s egzaktnim podacima iz izbornog procesa Općih izbora koji su održani u listopadu 2018. godine. Naš informator u svome pismu tvrdi sljedeće:

U režiji stožernika kako on naziva Jugoslavena Dragana Čovića, jedinog samoprozvanog legalnog i legitimnog zastupnika Hrvata Bosne i Hercegovine, u cilju vlastite zaštite uz pomoć sestrinskog HDZ-a iz Republike Hrvatske, provela se izborna promidžba Općih izbora 2018. godine pod hajkom i propagandom kako Željko Komšić i Bošnjaci majoriziraju Hrvate i oduzimaju im pravo legitimnog predstavljanja. Međutim, istina polako ali sigurno izlazi na vidjelo i dokazuje nam sasvim suprotno. Jugoslaven i stožernik sa svojim pulenima iz Županije Središnja Bosna delegitimira hrvatski narod Vrbaskog područja Središnje Bosne.

Činjenica je je kako su Hrvati općina Gornji Vakuf/Uskoplje, Bugojno, Jajce i Dobretići dali legitimaciju stožerniku s 10.000 glasova, ali kao i dosada u ustaljenoj proceduri stranke koja majorizira Hrvate ostadoše Hrvati ovog područja bez svoji predstavnika u razinama vlasti.

Jugoslaven je prema dogovoru sa svojim partnerom Miloradom Dodikom nastavio proces etničkog čišćenja Hrvata od strane vlastitih predstavnika. Hoće li ovo biti kap koja će narodu preliti čašu ostaje nam za vidjeti? Sve podatke zorno možete pogledati u tablici koju vam dostavljam na uvid. Ona sadrži popis izabranih dužnosnika i onih koji će to postati prema zamišljenoj križaljci Jugoslavena Čovića i njegovih poslušnika.

Majorizacija sopstvenog naroda 1 791x1024 - Majorizacija vlastitog naroda u režiji ćiriličara Dragana Čovića

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here