Olujna bura opet zatvorila autocestu prema Dalmaciji za sva vozila!

Za sav promet, zbog olujne bure, zatvorene su autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje, DC1 Udbina-Gračac, Jadranska magistrala (DC8) između Senja i Svete Marije Magdalene, državna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački, državna cesta DC218 Dobroselo-Mazin-Bruvno (snježna vijavica) i Paški most

Samo za osobna vozila, kako javlja HAK, otvorene su autocesta A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i Delnica, Jadranska magistrala između Novog Vinodolskog i Senja (DC8), DC27 Gračac-Zaton Obrovački.

Na mostu Dr. Franja Tuđmana u Dubrovniku zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupinu vozila), a na autocesti A7 Draga-Šmrika, Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Novog Vinodolskog i lokalnoj cesti Križišće-Kraljevica (LC58107) dodatno je zabrana i za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupinu vozila).

Zimski su uvjeti na pojedinim cestama u Lici i Gorskom kotaru. U priobalju puše olujna bura. Na većini cesta kolnici su mokri ili vlažni i skliski. Zbog niskih temperatura moguća je poledica, posebice na mostovima i nadvožnjacima.

Kamioni s prikolicama i tegljači s poluprikolicama iz unutrašnjosti prema Rijeci i Istri mogu prometovati autocestom A6 Rijeka-Zagreb do Delnica i dalje državnom cestom DC3 prema Rijeci ili državnom cestom DC3 Karlovac-Rijeka i obrnuto, a prema Dalmaciji autocestom A1 do Svetog Roka i dalje državnom cestom DC50 do Gračaca i DC1 od Gračaca prema Kninu i obrnuto.

1 KOMENTAR

  1. Lopovi osjetili kako pljackat narod pa pozurili radit autocestu na ruti koja je poznata po jakim udarima bure.Bitno je bilo da se radi i pljacka.Sad bi bilo rjesenje da se napravi alternativni pravac od Gracaca do Drnisa pa na Šibenik ali opet ce lopine jedine profitirat jer ce onda opet poskupiti cestarina.Mafija,rođo,sve je to mafija.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here