Stravična prometna nezgoda na Pagu: U automobilu žive izgorjele dvije osobe!

Do nesreće je došlo kad je automobil riječkih registarskih oznaka u samom središtu mjesta udario u betonsku ogradu i stup javne rasvjete. Vozilo je odmah planulo, a dvije osobe iz njega su izgorjele

U centru Novalje kasno sinoć došlo je do teške prometne nesreće u kojoj su život izgubile dvije osobe, koje su, prema još nepotvrđenim informacijama, iz Rijeke, piše Novi list.

lg.php?bannerid=0&campaignid=0&zoneid=62&loc=http%3A%2F%2Fnovilist - Stravična prometna nezgoda na Pagu: U automobilu žive izgorjele dvije osobe!

Do nesreće je došlo kad je automobil riječkih registarskih oznaka u samom središtu mjesta udario u betonsku ogradu i stup javne rasvjete. Vozilo je odmah planulo, a dvije osobe iz njega su izgorjele.

Očevid je na Pagu još u tijeku, a automobil je izgorio do neprepoznatljivosti. Još nije obavljena ni službena identifikacija žrtava. Novi list dobio je potvrdu da je jedan od poginulih sigurno s riječkog područja. Radi se o muškarcu u dobi od 37 godina koji je radio kao pomorac.

– Sinoć oko 22 sata u Novalji došlo do prometne nesreće kada je nepoznata osoba upravljala osobnim automobilom riječke registracijske oznake i uslijed neprilagođene brzine kretanja izgubila nadzor nad automobilom, te je sletio van kolnika i udario u betonski zid i stup javne rasvjete, uslijed čega je došlo do samozapaljenja automobila. Na mjestu događaja su od posljedica prometne nesreće i požara smrtno stradale za sada dvije NN osobe, te slijedi daljnji rad na utvrđivanju svih činjenica, odgovorili su na naš upit iz Policijske uprave Ličko – senjske.

Svjedoci tvrde da je  nakon snažnog udarca vozilo gotovo odmah planulo pa pokušaji  nekolicine mještana da lokaliziraju požar nisu dali rezultata. 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here