VIDEO Šokantno privođenje u Zadru: Dvojica policajaca zgrabila zaposlenika ugostiteljskog objekta i srušila ga na pod!

UPDATE: Uhićena je i djelatnica fast fooda, ona i kolega prenoćit će u pritvoru - vjerovali ili ne. Više ovdje: http://www.zdnews.hr/upali-u-fast-food-odgurnuli-djelatnika-bacili-ga-na-pod-pa-ga-priveli-uz-uporabu-sile/ Što će o svemu reći Ministarstvo Unutarnjih Poslova (MUP) ostaje za vidjeti.

Gepostet von ZADAR News am Dienstag, 24. Juli 2018

Zadarska policija potpuno nepotrebno i brutalno je sinoć primijenila silu i uhapsila djelatnika fast fooda na Branimiru prekršivši vjerojatno pritom niz vlastitih propisa, ali i zakona o djelovanju policijskih službenika

Naime, kako doznajemo, policajci su izašli na intervenciju radi dojave o jakoj glazbi u fast foodu (koja uopće nije bila jaka, a o tome može posvjedočiti i potpisnik ovih redaka), piše Zadar News.

Neovlašteni ulazak prostorije fast fooda

Umjesto da su pričekali da gosti dobiju naručenu hranu, policajci su postupili vrlo neugodno prema gostima fast fooda ispred kojih su se naguravali kako bi došli do pulta i tako od jednog djelatnika zatražili osobnu iskaznicu. Nakon što je djelatnik fast fooda rekao da će dati osobnu iskaznicu čim odradi narudžbu koju je upravo posluživao, agilni mladi policajac poručio mu je “Ja ću te izvesti”.

Nakon toga policajac bez ikakvog naloga ulazi u službene prostorije fast fooda i neprimjereno povlači djelatnika fast fooda koji izjavljuje kako je spreman dati osobnu iskaznicu, piše Zadar News.

Udaranje djelatnika fast fooda

Tada i drugi policajac uskače upomoć svom kolegi, prvo bez ovlaštenja i on ulazi u prostorije fast fooda pa zajedno odvlače mladića ispred ugostiteljskog objekta, udaraju ga, polače za majicu i vrat, guše ga i u konačnici bacaju na pod. Ovdje je bitno istaknuti osobitu upornost mlađeg policajca koji svim silama pokušava djelatnika fast fooda srušiti na pod bez ikakvog razloga.

Iako su kulturni i pristoni djelatnici fast fooda pokušali doznati zbog čega policija reagira ovako neprimjereno pred gostima i turistima, odgovor nisu dobili, a mladi djelatnik odvezen je u prostorije 2. policijske postaje.

Naknadno privedena i djelatnica fast fooda – s kolegom će prenoćiti u pritvoru

Kako doznajemo od izvora iz istrage, policajci su se kasnije vratili i po djelatnicu fast fooda koja je također privedena radi “ometanja rada policajaca” i “napada na službenu osobu”. Ona i kolega joj tako su noć proveli u pritvoru. Pušteni su tek u popodnevnim satima srijede.

4 KOMENTARI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here