Ante Pranić: „Grljušić prodaje šuplje priče!“

Gradonačelnik Vrgorca Ante Pranić reagirao je na izjave Rudolfa Grljušića kako je projekat uvođenja LED rasvjete u tom gradu zapravo HDZ-ov, a da su ga SDP i NLM minirali u dva navrata, 2014. i 2015. godine.

– Naviknuo sam na konstantna prozivanja ljudi koji u svom mandatu nisu napravili ništa. Ovaj projekt uvođenja LED rasvjete je potpuno novi koncept. Prijašnji koncept bivše vlasti zasnivao se na modelu javno-privatnog partnerstva, a ovo je ESCO model. Komplenta projektna dokumentacija je napravljena u suradnji sa timom Europske banke za obnovu i razvoj. Pet mjeseci smo pripremali dokumentaciju, a bivši gradonačelnik koji očito jedino zna prozivati dobro zna da nije platio 40.000,00 kn za energetski pregled kojeg je naručio u svom mandatu već ostavio nama da ga platimo. Ako smo mi to mogli u godinu dana vlasti, šta su oni radili svih ovih godina, kazao nam je gradonačelnik Pranić.
Navodi kako su za vrijeme njegova jednogodišnjeg mandata pripremili projektnih dokumentacija, ishodili dozvola i akata više nego bivša vlast u 25 godina.
– To su mjerljivi podaci, a floskule i šuplje priče me ne zanimaju. Gradsko vijeće je srušeno 2014.godine zbog raspada vladajuće koalicije HDZ-HSP AS. Očito to Grljušić zaboravlja. Uostalom,  ako je tako dobro radio u svom mandatu zašto se nije ponovno kandidirao nego sada prodaje šuplje priče, pita se na kraju Ante Pranić.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here