Ante Zovko nestao u Makarskoj još nije pronađen

Ante Zovko (45) iz Splita, nestao je još 26.svibnja ove godine u Makarskoj, no gotovo dva tjedna kasnije i unatoč potrazi, još nije pronađen.

Kako to obično biva, zli jezici proširili su priču kako je Ante Zovko pronađenm mrtav, a spominju se čak i detalji, lokacija, način na koji je navodno pronađen itd. Nažalost, pričama s ulice povjerovali su i neki novinari pa je danas u nekim medijima objavljena priča kako policija vodi istragu kao ubojstvo. Navode se i brojni navodni detalji iz istrage.
Obitelj i prijatelji nestalog Ante Zovka ogorčeni su dezinformacijama i objavljenim člancima koji nemaju veze s pravom istinom, a prava istina je sljedeća. Ante Zovko još nije pronađen, a za njim intenzivno traga i policija i prijatelji. Niti njegova supruga ni sin nemaju informaciju da je Ante Zovko pronađen kao što se to priča na ulici, a sve skupa istragu može odvući u krivom smjeru.
– Apeliram na građane da ne slušaju priče psihopata koji se „hrane“ lažima o našem Anti. Čitava obitelj i brojni prijatelji s Antom su u molitvi i nadamo se njegovom brzom povratku doma, kazao nam je  Dado, bliski prijatelj Ante Zovka pitajući se znaju li oni koji šire dezinformacije kakvu štetu čine njegovom sinu i supruzi koji moraju čitati gluposti…

1 KOMENTAR

  1. Ako je taj lik naručio ubojstvo, platit ga je mogao samo vozilima ako ima toliki dug. Neka uhljebi u policiji istraže posljednji veći odljev auta iz te tvrtke ili bar koje skuplje auto. Daj Bože da nije najgore.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here