Bilten Makarska info koštao je 800 tisuća kuna?!

Nije ni čudo da Tonći Bilić, tehnički gradonačelnik Makarske nije htio odgovoriti lokalnom tjedniku „Makarska kronika“ koliko je koštalo tiskanje biltena „Makarska info“.

Podsjećamo, ovih dana je na adrese svih građana Makarske stigao najnoviji bilten „Makarska info“ tiskan na najraskošnijem papiru u, navodno, 25 tisuća primjeraka. Prva tura je već podijeljena, a u SDP-u se nadaju da će druga tura biti podijeljena do 19.svibnja, posljednjeg dana izborne kampanje.
Koliko je građane Makarske koštalo tiskanje ovog biltena Tonći Bilić nije htio reći komentirajući kako cijenu ne zna niti zna gdje se takav podatak može doznati. Zato smo se mi raspitali i dobili podatak da takav bilten na raskošnom papiru u boji na čak 32 stranice košta 32 kune, odnosno kunu po stranici biltena što uključuje usluge fotografiranja, grafičke pripreme, tiskanja i dopreme. Dakle, sveukupno 25 tisuća primjeraka ovog predizbornog biltena, građani Makarske su platili, kako neslužbeno doznajemo, nevjerojatnih 800 tisuća kuna. Kada su samopromocija u pitanju i pokušaj dobivanja još jednog mandata, Bilić, a ni njegova svita ne pitaju za cijenu! Pogotovo ako ne ide iz njihovih već iz džepova građana…

26 KOMENTARI

 1. Bebek nije nista tiska al je preko lista Makarsko primorje opra 17 milijuna kuna,zahvaljujuci Židiću,Buljanuši i Makarskoj knjižnici.

 2. Sa njima treba u zatvor i da svi učesnici izdavajna biltena, to plačaju iz svojih džepova. O kandidaturi za novi Vlast ne bi smili ni prismrditi. Dosta lopovluka i haračenja.

 3. Neka nam Tonči Bilić, još malo gradonačelnik Makarske, iznese ppodatak kolikio je kođtao idejni projekt Žičre, putovanja po deželi i obratno? Isto nas interesira cifra idejnog projekta ua Burolinu? Obzirom da do realizavie nije došlo? niti će.

 4. Najveća pomoć i najbolja reklama Juri Brkani da pobijedi na izborima su ova tri kretena i ološa koja su protiv njega Zdenko Lučiće,Stapić i Lozo sa svojim dupelizcima u koje se ubraja i veliki utemeljitelji/branitelji . Dok je njih nema straha za izbore . Ne postoje tri čovjek u Makarskoj koji trpe ove idiote.

  • tri kretena u jednom
   Od čega ti drću ruke dok pišeš? Od alkohola? Droge? Strava?
   …ili od sve troje odjednom?
   U koju ćeš rupu iza izbora?
   Kraj je u zraku, gaće su ti ispod kolina. Nije neka perspektiva, zar ne?

    • he, he , he
     Jadan ti je ko drće od Zdene, Loze i Stapića.
     Imate dvi stranke pod sobon i probleme vam rade samo tri čovika?!
     Ne znate upravit s njima niti toliko da vas tri lika bez stranke ne prcaju?
     A tili bi na izbore? Trojica se smiju, vi mrki. Očito je ko koga jebe.
     Ti pušiš, a ja sam glup? Interesantno…

     • netko drce od tih idiota kažeš ? Da nema te trojice šupaka ( Lučić ,Stapić , Lozo ) nebi Brkan prošao,ovako prolazi !

 5. Dok je vas idiota na celu sa Zdenkom , Stapicem i Lozom HDZ se ne triba bojati rezultata ni buducnosti. Hvala vam stoko .
  Poseban pozdrav makom Zdencicu Lucicu od Pinkija i Piplice .

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here