DEMANTIJ Radio postaja Ploče uredno je društvo koje posluje s dobiti

Obraćam Vam se povodom članka pod naslovom “Politika podobnosti u Pločama uništila RPP?”, objavljenog na Vašoj internet stranici 26. travnja 2017. godine i pozivam Vas, da sukladno Zakonu o elektroničkim medijima, na istom mjestu na naslovnici (i na Vašoj Facebook stranici), objavite sljedeći demanti: U Vašem tekstu pod nazivom „Politika podobnosti u Pločama uništila RPP?“ iznijeli ste niz netočnih, neprovjerenih i neutemeljenih navoda pa krenimo redom:

  1. Pišete o financijskom krahu RPP-a te iznosite niz neistinitih informacija. Da ste provjerili navedene informacije vidjeli bi da je RPP prošlu godinu završio s dobiti, a Izvješće o radu, kao i Financijsko izvješće prihvaćeno je na zadnjoj sjednici GV Grada Ploča te je isto pohvaljeno od strane gradskih vijećnika. Radio postaja Ploče podmirila je dugove i nema niti kune novog duga. Plaće i sve ostale mjesečne obaveze uredno se isplaćuju te je RPP danas stabilno i uredno društvo koje posluje sasvim normalno.
  2. Što se tiče spora između BIVŠE djelatnice RPP-a i BIVŠEG direktora RPP-a, taj spor je, što se tiče Radio postaje Ploče završen. Radilo se o iznosu od 2 000 kuna (dvije tisuće kuna), a ne 100 tisuća kuna kako netočno navodite. Prethodni direktor nadoknadio je RPP-u 2 000 kuna, jer je njegovim propustom, RPP bio oštećen za spomenuti iznos.

Od lipnja 2016. godine poslovanje Radio postaje Ploče je uredno i transparentno te RPP posluje s dobiti, što se može, ako se želi, provjeriti u svakom trenutku. RPP je danas uredno trgovačko društvo koje ne vodi niti jedan sudski spor i tekstovi o uništavanju, gašenju i financijskom krahu RPP-a su neistiniti. Što se tiče Radio postaje Ploče ovo je prva i zadnja reakcija na spomenute insinuacije i za nas je ova priča završena!

S poštovanjem,

Nikola Vlahović

Direktor RPP-a

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here