Direktor Stambenog Makarska teško se nosi sa kritikama građana

Ivan Kotarac, HDZ-ov uhljeb na mjestu direktora gradskog poduzeća Stambeno gospodarstvo Makarska d.o.o. jutros je morao naglo prekinuti ispijanje kave u omiljenom kafiću

Prema riječima nekoliko svjedoka koji su se našli u blizini, Ivan Kotarac sjedio je u društvu za jednim stolom, no nije mogao ostati neprimijećen. Građani koji su prolazili nogostupom pored kafića upućivali su mu kritike na račun Stambenog ali i aktualne HDZ-ove vlasti u Makarskoj.

Nakon što mu je jedna gospođa prigovorila za visinu rate za smeće, a prethodno iziritiran ostalim komentarima, direktor Stambenog Ivan Kotarac se naglo ustao i otišao u nepoznatom smjeru.

33 KOMENTARI

  • Zasto se ne salju godisnji obracuni vlasnicima stanova koji placaju pricuvu? Zakonski bi se do 30.06. tekuce godine trebali poslati obracuni svih radova iz protekle godine.

 1. Bogami momak se trudi. Nemojte ga puno klevetat. Oni je KATIĆ obećava a ništa nije radio. On napravi šta može ruku na srce. Zgrada Stjepana Ivičeviča 46.

 2. Moja zgrada je prišla iz stambenog
  prije godinu dana u Corigo.To je velika razlika u upravljanju.Žao nam je svima što davno nismo prešli.Zato Vam svima savjetujem što prije date otkaz Stambenom.Vlasnik sam stana u Zrinsko -Frankopanskoj 39

 3. Pitam se zašto tako krasnog gospodina Kotarca i tako sposobnog nije Milan Ravlić zaposlio u svoj Migros nego ga kao predsjednik nadzornog odbora Stambenog imeno vao bez natječaja direktorom Stambenog.Pametnom dosta.

  • Iz istog razloga što se takvi drže složno zajedno a ispaštaju vlasnici stanova stambenih zgrada čije visoke stanarine Stambeno uz pomoć nesposobnih predstavnika stanara debelo iskorištavaju a za potrebe zgrade NE RADE NIŠTA KORISNO.

 4. Milan Raič i Milan Ravlič su sklopili pakt i dogovorili su podijelu kolača,,,, ali Raič ga je izigrao po ko zna koji put,,,, i sabotira rad Gradskog stambenog poduzeća preko svojih doušnika,,,, bivših branitelja.,,.. I napada sadašnje vodstvo kao što je radio i prijašnjem direktoru….
  Ima li kogod njemu poslat inspekciju da vidimo kako radi Korigo…
  Zviždala san i jopet ću…

 5. Debeli Rajić i njegov radnik lažni invalid Rašić žele opljačkat stanare Corigga. Pazite se stanari Rajić je dužan (300 tisuca poreznog duga) bogu i čoviku.

 6. Stambeno neće napredovat sve dok “Savjetnica” I.Š. kordinira poslovima u tom gradskom poduzeću. Kada bi se ta stara struktura zaposlenika makla ono bi moglo napraviti iskorak. Prvenstveno se to odnosi na nju, djelatnice u financijskom sektoru i na onog “pravnika” koji im vodi tu službu. “Pravniče”, molio bih da se izjasnite kada ste zadnji put pokrenuli postupak ovrhe za stanare koji ne placaju pricuvu, ali prije dolaska ovog potrčka.
  Poanta je u tome da se ništa neće prominit dok se ne zaposle mladi, školovani ljudi umisto ovih starih tandrkala.
  Direktore, ne postoje investitori za parlafone, nadam se da vam je netko to napomenuo.

 7. Zasto se ne salju godisnji obracuni vlasnicima stanova koji placaju pricuvu? Zakonski bi se do 30.06. tekuce godine trebali poslati obracuni svih radova iz protekle godine.

 8. Jako ste pametni na jeziku,ko vam je kriv šta i vi niste na funkciji,sram vas bilo samo blatite okolo.Crknit će te svi Kotarac je za vas gospodi.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here