Dr. Goran Đuzel u noćnom pohodu polupao više parkiranih vozila

U četvrtak, u ranim jutarnjim satima PU Mostar zaprimila je prijavu građana da nepoznati vozač osobnim vozilom u Ulici Mile Budaka udario dva parkirana automobila pričinivši ozbiljnu materijalnu štetu te sa svojim vozilom napustio mjesto nezgode

Dr. Goran Đuzel


Kako se neslužbeno doznaje, a i prema fotografijama čitatelja, vozilo BMW X6 kojim je pričinjena nezgoda koristi poznati mostarski liječnik dr. Goran Đuzel, vlasnik poliklinike ‘Vitalis’.

Sam dr. Đuzel dao je izjavu za portal Mega-media.hr o ovom incidentu, pri tom odbacujući i glasine da je tijekom istog bio u alkoholiziranom stanju.

“Istina, ja sam polupao sva ta vozila, ali su notorne gluposti da sam pio. Svake srijede navečer igram nogomet, zabavim se sa svojim prijateljima. Nisam pio alkohol jer mi to ne dozvoljava moje trenutno zdravstveno stanje. Malo čega se sjećam jer sam pao u nesvijest, zato se i dogodio incident. Sjećam se samo da su u mene udarali zračni jastuci. Što se tiče policijskog zataškavanja, ni to nije istina. Sinoć nisam zvao policiju jer nisam bio u stanju, a jutros je policija obavila očevid, kazao je dr. Đuzel za portal Megamedia, kazavši da su ga iz vozila izvlačila njegova braća.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here