EKSKLUZIVNO Procurila video snimka ispitivanja Jakova Suraća: Udario sam Hrvoja Bajla šakom u glavu!

Temeljem svih činjenica i dokaznog materijala kojeg su u istrazi prikupili policijski službenici i državni odvjetnici, protiv Jakova Suraća je prije deset dana podignuta optužnica zbog premlaćivanja zadarskog novinara Hrvoja Bajla

U međuvremenu je u javnost procurila i video snimka ispitivanja Jakova Suraća u prostorijama Općinskog državnog odvjetništva u Zadru u trajanju nešto manje od pola sata. Na toj snimci se može jasno čuti i vidjeti kako čitav događaj opisuje nekadašnji kapetan NK Zadar, Jakov Surać. Zanimljivo, Jakov Surać tvrdi da nije uputio ni jednu ružnu riječ Hrvoju Bajlu što je neobično obzirom da priznaje fizički obračun. Teško je zamisliti da bi se netko tukao i šuti, no posljednju riječ će ipak dati sud. Pomalo smeteni Jakov Surać na snimci, državnog odvjetnika oslovljava sa „sude“, a poriče da poznaje Božidara Kalmetu ili Zdravka Livakovića iako su svi nacionalni mediji objavili informaciju o tome kako je  ovaj nekadašnji profesionalni nogometaš u vrlo dobri  odnosima sa spomenutim dvojcem.
Jakov Surać tvrdi da se Hrvoje Bajlo sam ozlijedio, da je prilikom pada slomio ruku i zadobio ozlijede na glavi, a na poseban upit zamjenika državnog odvjetnika odakle Bajlu ozlijede glave i prsišta, Surać nije znao objasniti.
Ipak, Jakov Surać u jednom trenutku priznaje da je Hrvoja Bajla udario šakom u glavu što dovodi u pitanje njegov iskaz obzirom da u jednom trenutku tvrdi da su ozljede glave kod Hrvoja Bajla nastale zbog pada?!
jj - EKSKLUZIVNO Procurila video snimka ispitivanja Jakova Suraća: Udario sam Hrvoja Bajla šakom u glavu!

1 KOMENTAR

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here