FOTO KRITIKA Stari Velikobrdski put ne može biti deponij!

Stanari ulice Stari Vekobrdski put (POS-ove zgrade) na rubu su strpljenja zbog neodgovornih sugrađana koji baš tu ispod njihovih prozora u svako doba dana ili noći dovoze otpad.

Pritom ne mare koliku količinu buke proizvode, a ne mare ni na molbe stanara koji sa svojih prozora i balkona mole da to ne rade. Najgore je kad puhne bura, a otpad leti na sve strane i tako sve do magistrale…
Na licu mjesta smo se uvjerili kako neki Makarani bacaju smeće pored kontejnera koji su samo 1,5 metara udaljeni od prvih balkona, a među zagađivačima se posebno istaknuo jedan, navodno djelatnik Komunalnog,  koji dođe s traktorom i u kontejnerima traži boce. I tako svaki dan, a traktor i ne gasi nego živcira mnogobrojne stanare.
– Da nije naših vatrogasaca, ulica bi bila prljava. Ovaj iz komunalnog plaću zarađuje skupljajući boce, a na metli mu se nakupila paučina, kazao nam je jedan od stanara moleći nas da svakako objavimo priču kako bi konačno reagirale gradske službe i zaustavile ovaj nered.
Imamo informaciju kako su se stanari POS-ovih zgrada žalili i Gradskoj upravi i direktoru Komunalca, no nitko nije mrdnuo prstom. Dokad?


*Poštovani čitatelji, 
sudjelujte u stvaranju portala. Šaljite nam anonimno Vaše fotografije, pohvale, kritike…i rado ćemo ih objaviti. E-mail adresa je: redakcija@mega-media.hr

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here