FOTO Makarski komunalni redari mjesecima ne vide nepropisno parkirano vozilo?!

Makarski komunalni redari ne smiju kažnjavati vlasnike nepropisno parkiranih vozila, ali ih mogu upozoriti ili pozvati policiju da ih kazni

To i redovito rade, no primjenjuju selektivni pristup. Tako je vozilo s fotografija, upozoravaju čitatelji, čitavo ljeto i sve do danas nepropisno parkirano. Nažalost, komunalni redari to ne vide. – Moguće da im sunce tuče u oči. Čim oni okrenu glavu prema autu, opali ih ono sunce pa bidni ne vide, komentirao je jedan od naših čitatelja.

Vozilo je mjesecima parkirano u voznoj traci. Na to su vlasnika u više navrata upozorili obližnji hotelijeri i koncesionar lučice, no vlasnik (podaci poznati redakciji, op.a.) se uporno oglušuje.

5 KOMENTARI

  1. Vaše tvrdnje ne piju vodu, tj. bez argumenata građane dezinformirate. Za potvrdu možete kontaktirati vlasnika vozila ili u gradu zatražiti informaciju o postupanju sukladno zakonu.

  2. Bilo bi dobro da malo prođete kod “hotela” Bonaca di je dvosmjerna ulica , od autobusa , osobni automobila , kamiona , kombija koji su ispred “hotela” parkirani digod se nemore proć ,a to je dvosmjerna ulica.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here