Hoće li Marina Dujmović Vuković podnijeti ostavku nakon korupcijskog skandala?

Ravnateljica županijske agencije ZADRA NOVA Marina Dujmović Vuković okoristila se povlaštenim informacijama te je njezin suprug dobio novac za energetsku obnovu kuće, tvrdi Marko Pupić-Bakrač, županijski vijećnik

Na današnjoj sjednici Županijske skupštine, Marko Pupić-Bakrač iznio je podatak kako je u 2017. sredstva za energetsku obnovu od Županije dobio Miho Vuković, suprug Marine Dujmović Vuković, tadašnje pročelnice Ureda župana. Ona je, tvrdi Pupić-Bakrač bila na Kolegiju kada se donosila odluka da će se novac isplaćivati prema principu tko se prije javi. -Naravno, imala je ekskluzivnu informaciju i njezin se suprug među prvima javio. I dobili su novac. Od Županije su za stolariju u svojoj kući dobili 25.185 kuna, zaključio je ovaj županijski vijećnik.

Riječ je o vrlo ozbiljnim optužbama te bi, ako se utvrdi da su svi podaci točni, Marina Dujmović Vuković smjesta treba podnijeti ostavku. Bez odgode.

3 KOMENTARI

  1. Naravno da neće… Čeka ju unapređenje. Trebala je samo prije na malom primjeru pokazati svoj talent. A takve Hrvatska voli! Talentirane i sposobne. Sretno! Ne njoj, nego vama Hrvatinama!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here