Komunalni redari i policija uklonili štand Antonije Vrcan

Kako smo kasno sinoć i najavili, jutros su jake policijske snage i svih šest komunalnih redara uklonili štan Antonije Vrcan na Peškeri.

vrcan delozacija1Prema mišljenju tima odvjetnika koji pro bono zastupa Antoniju Vrcan, riječ je o potpuno nezakonitom uklanjanju zbog čega se već jutros pišu kaznene prijave protiv svih odgovornih koji su sudjelovali u ovom činu.
Antonia Vrcan je podnijela prijedlog za privremenom mjerom zabrane raspolaganja na spornom dijelu čestice zemlje, a kako Grad Makarska nema vlasnički list, uklanjanje štanda moglo bi prerasti u prvorazredni skandal bez presedana u Hrvatskoj.

5 KOMENTARI

  1. Za jedan mali štand ovoliko službenih osoba SRAMOTA pa koliko bi trebalo biti da se uklanja nešto veće , ovo bi uklonija jedan redar sam samo očito nemaju muda tj.šef im je bez muda ,čudim se policiji za ovu sramotu

  2. Ovo je stil Bilić-Veličković, udri po svakom koji nije uz njih. Neka objasne kako je Ivanka Šuta dobila štand. Neuspjela “novinarka”, radila na raznim mjestima?! al, najvažnije je istaknuti da je bliska prijateljica nekog od SIVE EMINENCIJE, ZNA SE i čije.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here