LONDON FASHION WEEK Makaranka Petra Čolak oduševila street style fotografe i sponzore

Sa jednog od najznačajnijih modnih događanja u Svijetu, London Fashion Week, u svoju  Makarsku danas se vraća Instagram influencerica Petra Čolak

S nama je podijelila svoje dojmove boravka u Londonu te nam otkrila i nekoliko zanimljivih detalja. Petra Čolak je u Londion išla sa još jednom poznatom Makarankom, Oljom Luetić (Olya Sookie) o kojoj smo nedavno pisali i koja je uzdrmala modni svijet svojom originalnom revijom od 16. veljače.

fashion week london 2 768x1024 - LONDON FASHION WEEK Makaranka Petra Čolak oduševila street style fotografe i sponzore

Na svoj način je i Petra Čolak privukla veliku pozornost na sebe obzirom da je dobila preko 40 pozivnica za razne revije, evente i after partye koje ne može svatko dobiti.

– Zbog zgusnutog rasporeda, sudjelovala sam na nešto manje od dvadeset događanja, trčeći s revije na reviju. Prvu večer smo Olja i ja otišle na prestižni Mulberry event gdje smo se družile sa poznatom pjevačicom Palomom Faith i utjecajnom modnom blogericom Leonie Hanne i snjim arazmijenile iskustva s prošlih modnih događanja kao što je bio nedavni Fashion Week u Parizu, ispričala je za portal Megamedia, Petra Čolak.

Žali što nije mogla malo bolje upoznati prekrasni London u kojem je već nekoliko puta poslovno boravila, no pohvalila se kako je posljednjeg dana Fashion Weeka u glavnom gradu Velike Britanije uspjela obići Tower Bridge, ali nikako nezapaženo. Zbog svog specifičnog stila odijevanja, Petra Čolak plijenila je street style fotografa koji su i nju i Olju Luetić salijetali na svakom koraku, tražili da poziraju te najavili objave u mnogim elektronskim i tiskanim medijima.

Petra Čolak je pozivnicu za London Fashion Week dobila zahvaljujući svom iznimnom angažmanu na Instagramu, a osim na brojnim revijama, dobila je i svoje mjesto na dodjeli nagrada „Brave New Worlds Awards Ceremony“!
– Neopisivo mi je drago što sam imala priliku prisustvovati revijama koje su na tako visokom nivou i za koje je skoro pa nemoguće dobiti pozivnice, sve revije su bile na predivnim lokacijama i ispunile su sva moja očekivanja. Jako smo ponosne što smo došle iz male zemlje sa skoro nepostojećom modnom industrijom na ovako veliko modno događanje u Londonu, te smo ostvarile brojne međunarodne kontakte koji će nam sigurno koristiti u budućnosti, kazala nam je Petra Čolak.

Kada smo je pitali koliko ponuda je dobila od sponzora, samo se zagonetno nasmiješila, no na naše inzistiranje, otkrila nam je jedan detalj.
– Tijekom ovih par dana primila sam nekoliko mailova od raznih brandova koji su mi ponudili suradnje, a jedna od boljih je brand Strathberry koji mi je poklonio torbicu u vrijednosti 500£ samo da je nosim na revije, reći će za kraj Instagram influencerica Petra Čolak.

4 KOMENTARI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here