Makarski HDZ-ovci lobiraju za smjenu Velimira Vidaka Buljana – zna se i njihov kandidat!

Projekt Žičare u posljednjih nekoliko tjedana unio je podosta napetosti u odnosima mnogih viđenijih Makarana.

Navodno je najviše napetosti između makarskih SDP-ovaca i HDZ-ovaca, a činjenica je da su se lijevi i desni na čudan način složili da je polazište žičare dislocirano s Glavice na prostor Zagon, odakle će dislocirati postojeći pogon balirke. Na bivšem polazištu žičare, predio Glavica pojedinci iz SDP-a i HDZ-a stekli su enormna bogatstva s malverzacijama oko vlasništva zemljišta, preprodajama, prenamjenom zemljišta i gradnjom stambenih jedinica. Promjenom vlasti na državnoj razini došlo je i do promjene  vizije razvoja projekta žičara Biokovo. Određene lokalne grupacije HDZ-a  Makarske i Baške Vode planiraju smijeniti Velimira Vidaka Buljana s mjesta ravnateja PP Biokovo. Prema našim informacijama, HDZ-ovci  imaju razrađen sistem preuzimanja Parka Prirode Biokovo i imenovanje novoa ravnatelja Stjepana Eljuge. Zadaća novoga ravnatelja bila bi da preuzme i Planinarsko društvo Biokovo u kojem ima određenih nepravilnosti po pitanju  renoviranja i preuzimanja vlasništva nad domom Vošac.

10 KOMENTARI

  1. Antiša Srzić ima preduzeće koje vodi knjigovodstvo Nacionalnom parku Plitvice. i pruža turističke usluge. To majstore. Zmajlović, Vidak, Srzić brzo bi trebali zabršiti tamo gdje im je mjesto.

  2. Stipe Bušeliću jesi se sam prijavio Pokiciji zbog lažnog prebivališta ili ćemo te mi prijavit.
    To je porezna prevara ,a boga mi i zakona o borbi protiv terorizma i trgovine narkoticima.
    Gradonačelniče ,jeste li znali za ovo?

  3. U tijeki su izmjene granica ( opcina) Parka Prirode Biokovo! Roscicu slabo ide.Dali ce uspjeti zastititi ptice ostaje nepoznanica? Financiranje od EU???

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here