Ministarstvo uprave poništava i posljednju sjednicu virskog Općinskog vijeća?!

U općini Vir nikako da shvate da se zakoni moraju poštivati, pa je krajem prošlog mjeseca održana još jedna sjednica Općinskog vijeća općine Vir koja će, pk svemu sudeći, biti poništena

Oporbeni vijećnici udruge „Vir bez podjela“ podnijeli su nadležnom Ministarstvu uprave zahtjev za poništavanje nezakonite 14. sjednice Općinskog vijeća općine Vir održane 27.travnja.

Na predmetnoj sjednici je vladajuća većina koju kontrolira načelnik Kristijan Kapović, nastojali konvalidirati odluke s prethodne dvije nezakonite sjednice koje je Ministarstvo uprave već poništilo.

U svom posljednjem načelničkom mandatu, načelnik Kristijan Kapović i sam shvaća da su sjednice Općinskog vijeća lakrdija, pa više i ne dolazi na njih. Sjednice se održavaju eto, da se održe, a sve unutar zakonskog roka kako ne bi došlo da raspuštanja općinske vlasti.

Njegovi podređeni i dalje pribjegavaju nezakonitim radnjama za što će uskoro vrlo brzo odgovarati. Kristijan Kapović je zbog svog neodgovornog ponašanja sam sebi uskratio nastavak političke karijere. Nažalost, njegovi podređeni vijećnici, pročelnici, zaposlenici općinskih tvrtki idu njegovim stopama, a tragovi stopa odvest će ih do policije i nadležnih sudova. Autodestruktivni Kapović za sobom povlači mnoge, no rijetki su u ovom trenutku toga i svjesni. (NASTAVLJA SE…)

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here