Miro Bulj u Makarskoj: Sami ćete gospodariti svojim obalama i pomorskim dobrom!

Kandidat Mosta nezavisnih lista za župana Splitsko-dalmatinske županije u društvu kandidata za zamjenike Ivana Kovačića i Mate Rebića, gradonačelnika Vrgorca Ante Pranića i Ivane Ninčević-Lesandrić te ostalih članova i simpatizera Mosta posjetio je Makarsku. Tom prilikom predstavio je građanima svoj program i viziju kako za njihov grad tako i za cijelu županiju.

„Nedostatak zdravstvenih usluga najveći je problem, a pogotovo u turističkoj sezoni, labaratoriji i rodilišta su u katastrofalnom stanju, gužve su ogromne. Boban je samo lutka na koncu Zagreba, a ja ću se izboriti da Makarska ima samostalni dom zdravlja, jer brojne manje županije imaju veći broj domova zdravlja,“ istaknuo je Bulj. Kao jedan od većih problema naveo je i to što Makarska ima samo jednu školu, dvije srednje i jednu osnovnu školu u istoj zgradi. Naveo je i to da Makarska, kao i cijela županija,  zaslužuje da djeca imaju besplatne udžbenike, besplatan prijevoz i besplatan obrok. „Ako može tako biti u Zagrebu izborit ću se da bude i u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Makarska će gospodariti svojim obalama i svojim plažama, neće se betonizirati kao sada. Makarska treba upravljati svojim javnim i pomorskim dobrom, a županija joj to ne dopušta, upravljanje tim novcem koji je ogroman. Da se upravlja samo koncesijama za plaže proračun bi bio duplo veći. Vrijeme je za Dalmaciju, Dalmacijo probudi se. Ja sam čovjek iz naroda, narodni župan, očekujem vašu potporu i bit ću vaš župan“, istaknuo je Bulj.

6 KOMENTARI

  1. Miro ukrasti će ti to je mafija.
    Gledaj u Sinju Stojić je svim Srbima dao naputak da glasaju za Hdz,sve je tu jasno.
    Partija i udba vodi ovu našu zbilju.Bolji si od njih samo naprid.

  2. Bulju, nemoj izigrati ovaj narod, koji je svojim samodoprinosima sve izgrađivao, a u Makarskoj se nemaju pravo rađati makarani, jer su mnogo opasni crveni elementi. Imaš potporu glasaća, nemoj to zaboraviti.
    Boban za župana po faci mu se vidi da e sluga pokorni, nama takvi ne trebaju.

  3. Hoće li se srušiti bespravni objekti na pomorskom dobru? Izvođaći krivično osuđeni, kazne plačene, bespravi objekti tri godine rade bez problema. To se može samo u Makarskoj. Građevinska inspekcija je učinila svojje pomorci su natrpali džepe lovom, Osejava se po treći put uništava. Ožeži Bulj, jer ćemo mi po tebi.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here