Policija podnijela kaznenu prijavu protiv Makaranina J.S. koji je prijetio supruzi

Policijski službenici Policijske postaje Makarska obavili su kriminalističko istraživanje nad muškom osobom, za koju je utvrđeno postojanje sumnje da je 11. listopada 2015. počinila kazneno djelo „Prijetnja“ na štetu člana obitelji, doznajemo od Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Protiv navedene osobe je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu, te je doveden pritvorskom nadzorniku, stoji u priopćenju koje smo dobili vezano uz prijetnju ubojstvom prije dva dana u ulici Mate Ujevića u Makarskoj.

3 KOMENTARI

  1. Glupljeg i nesposobijeg odgovora od PU Splitsko dalmatinske nisam pročitala. Interesira me što bi na postavljeno pitanje odgovorila Vjera Malbaša? Naime ovom liku nije pri put da izvršava nasilje i prijetnje ubojstom, što i gospođa Malbaša zna, jer je upoznata sa dosadašnjim zlodjelima JS?!. Da li hočete da se u Makarskoj dogodi ubojstvo da da odgovorni obuću uniforme i daju tiskovne. Bolje sprijećiti nego liječiti.

  2. Kad bi se vodili statistički podaci o zlostavljanju, Makarska bi sigurno prednjačila po broju stanovnika. Porodični zlostavljači, mobingi, a da ne spominjemo ppedofile nad muškom i ženskom djecom, hodaju ponosno ulicama jer imaju zaštitu u policiji,odvjetništvu i sudovima. mogu kazati da mi je drago kad sam čuo da je došlo do incidenta u Službi socijalne skrbi, jer su oni prvi krivci koji ne pomažu žrtvama, nego ih nazivaju luđacima, narkomanima. Da znate koliko je zlostavljene djece, tužno ali žalosno. Ovaj gornji primjer što porodični zlostavljać, sa dva lica, a umislio da je makarski kipar Meštrović i da mu nitko ne može ništa. Ne zaboravite da smo mi članica Europe, te da imamo odvažnih osoba koji će zaštititi žrtve, jer su mnogi korumpirani. u Makarskoj se može sve kupiti osim poštenja.

  3. Nakon što je J.S.porodični zlostavljač, dobio rješenje da se ne smije pribljižavati zlostavljanoj supruzi, isti je dao svoju obranu, kako nam pričaju građani jer se on žali na policijsko pravosudni sustav. Njegoa priča je da on nije prijetio da će ubiti suprugu, već da će ubiti sebe. Kako smo vidjeli ovih dana suicid nije počinio jer je stalno na rivi i” prodaje svoju obranu”. Njegovo talijanski geni mu to ne bi dozvolili, prijetio je na isti način svome bratu, samo policija nije htjela zabilježiti prijavu. Vidno uzrujan brat G.S. je to ispričao jednom sucu?!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here