Policijska intervencija u prostorijama makarskog HDZ-a: Sukobili se Jure Brkan i Ivan Bajan!

Sinoć, nešto iza 20 sati u prostorijama makarskog HDZ-a došlo je do incidenta zbog kojeg su morali intervenirati policijski službenici PP Makarska.

Neslužbeno doznajemo da je došlo do sukoba između Jure Brkana i Ivana Bajana te da se u to vrijeme u prostorijama stranke nalazio još jedan muškarac (podaci poznati redakciji, op.a.) koji je i pozvao policiju. Ivan Bajan je od Brkana sukladno statutu HDZ-a navodno zatražio popis članova stranke koji će glasovati na unutarstranačkim izborima što je ovaj odbio te je došlo do sukoba u kojem su pale teške riječi.
Iz Odjela za izvještajnu analitiku i odnose s javnošću PU Splitsko-dalmatinske dobili smo službenu potvrdu da se incident dogodio te da su njihovi službenici po dojavi postupali oko 20.30 sati.  Obavljen je razgovor sa dvije osobe, no nisu utvrđeni elementi prekršaja kao niti kaznenog djela koja se progone po službenoj dužnosti, kazali su nam u PU Splitsko-dalmatinskoj.

12 KOMENTARI

    • za malog miša : samo jedan primjer navedi gdje je to ekipa koju je predvodio Zdenko nešto uspješno dovela kraju.Pa čak i njegove prevare su otkrivene.Jedino šta si točno napisao je da se na kraju mrtvi broje .

  1. Šta to Zdena vodi? Ako je nekome nastetio to je Stapić. Pitanje je za koga i za čiji se račun Zdena i Ana lipe za Stapića? Za Stapića očito nisu. Ko igra duplu igru? Brkica je balon za Markove čepiće, položen ko žrtveno janje da se na njemu primire lovci na krupnu divljač. Ali neće ništa proći jeftino, drugovi, sve ćete platiti, do zadnje lipe, dana, kvadrata, suze koje ste uzeli, oteli, prodali, skrivili! U svojoj bahatosti ne vidite da je vaše doba prošlo i da je vrime polaganja računa. Račun je napisan, dug je vaš. Ajmo polako dilo na vidilo!

    Reče gavran: “Nikad više! “

    • Zdenko Lučić i Ana Dragičević upravo su posložili priču da se svi ,ali baš svi okupe oko njihovih političkih neprijatelja u jednu stranu. Tko voli muljažu,laži ,podmetanja i anarhiju podržavaju Lučićevu i stranu od lažljive Ane Dragičević. Sad vi kako hocete.

  2. Policiju je pozva Brkanov čača. Doša iz pržuna uredovat u stranku u HDZ. Čuva in prostorije i par boca viskija što in je ostalo. To su Bebek, Mendeš, koji sve diktira na daljinu, Lelasi, najveći sluga i zločinac Rajčević. Cvilni invalid Vekić što je na laži dobio 3 stana na Istoku. On ka špijunira za Bebeka. Ajme jadna svita

  3. Di im je nesta Šošić. Klapiriću šapće na uvo ko to tamo peva. Misli da će sakrit lupežariju. Ni Eci ni Peci, ni Bebek, ni Stić, ni Zdena ni Ana, neće te spasit pržuna. Kupi novu četicu za zube

  4. Brkanov čača zva policiju jer on ka pošten čovik sa sinon čuva prostorije HDZ. Donio in malo kave da ostanu Bebek, Mendeš, Rajčević, Kotarac, Vekić, Klepirić, dugo budni. Triba će in.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here