Premijer Plenković danas u Splitu, Trilju i Makarskoj

Predsjednik Vlade Andrej Plenković boravit će danas u posjetu Splitsko-dalmatinskoj županiji

Posjet županiji započet će u Trilju, gdje će se sastati s gradonačelnikom Ivanom Šipićem i županom Splitsko-dalmatinske županije Blaženkom Bobanom. Potom će nazočiti potpisivanju Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava i Ugovora o sufinanciranju za  „Projekt integralnog sustava vodoopskrbe i odvodnje Cetinske krajine – Trilj, Otok i Dicmo“ Uz predsjednika Vlade bit će ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić.

U Splitu će predsjednik Vlade sudjelovati na otvorenju rekonstruiranog i obnovljenog putničkog terminala Zračne luke Split. Uz predsjednika Vlade bit će ministar mora, pomorstva i infrastrukture Oleg Butković i ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić.

Posjet županiji nastavit će u Jelsi gdje će se sastati s načelnikom Općine Nikšom Peronjom i nazočiti potpisivanju Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava i Ugovora o sufinanciranju za „Projekt izgradnje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracija Jelsa-Vrboska i Stari Grad“. Uz predsjednika Vlade bit će ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac i ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić.

U Makarskoj će predsjednik Vlade sudjelovati na svečanosti otvorenja stalnog postava Malakološke zbirke Franjevačkog samostana Makarska. Uz predsjednika Vlade bit će ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac.

9 KOMENTARI

  1. A vidi na fotografiji dva najveca kriminalca moderne Hrvatske.Ovi lijevi se prodao cetniku Pupovcu a ovi “desni” bosanskim miksevima,banjaluckim,bugojanskim,hercegovackim.Fuj!!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here