Premijer Plenković nije htio doći u Makarsku

Premijer Andrej Plenković prije dva dana boravio je u Splitu gdje je dao podršku stranačkom HDZ-ovom kandidatu za gradonačelnika Andri Krstuloviću Opari.

Potom je krenuo prema Mostaru kako bi sudjelovao u otvaranju 20. Međunarodnog sajma gospodarstva i pritom u širokom luku zaobišao Makarsku, grad za kojeg je rodbinski vezan. Mnogi se pitaju zašto nije stao u Makarskoj, makar na sat vremena i tako dao svoju podršku Juri Brkanu, HDZ-ovom kandidatu za gradonačelnika.
čini se da premijer Plenković u Brkana ne vjeruje kao u Oparu te da i sam uviđa da HDZ u Makarskoj na čelu sa evidentiranim napadačem na hrvatskog ratnog vojnog invalida nema šansu osvojiti gradonačelnički mandat. Nažalost, ni preliminarna lista za Gradsko vijeće nije odveć oduševila Andreja Plenkovića, pogotovo kad je čuo da bi na istoj trebali biti Miro Mucić, Ivan Glibota, Dražen Nemčić, Marko Ožić Bebek itd.

16 KOMENTARI

 1. Ponizio bi sebe, Andrej Plenković, Premijer RH i Predsjednik HDZ-a RH, da je došao podržati ove nesposobnjakoviće i njihovu listu.
  Po broju prisutnih se vidi koliki je razdor o stranci.
  Gospodin Joško Roščić, poslao je svog izaslanika-

   • Zašto gđa Šoda nikad nije vratila cca 80.000,-kuna koje je “netko” bez provale u sre bilog dana iznio iz Biokovke??
    ZNA SE, njen suprug drži vlastodršce za jajca.

 2. Otkad je DOTH priuzeja stvar u pregledavanju računala s kojega su pisane bljuvotine protiv stranačkih kolegica, a radilo se o Turističkoj zajednici u kojoj vladaju Kišo, Buljan, Lalić, smanjio se doživljaj u pljucanju u dalj. Glavno da jin je doša dat podršku Ante Sanader, perjanica koja je upropastila HDZ Makarske, Vrgorca, Omiša, Trogira, Imotskoga itd. Pa nije Plenki lud da dolazi u te jazbine. Jebe se Bebeku, Mendešu i drugovima što je HDZ propa. Glavno da su se oni namirili

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here