PROMETNI KOLAPS Makarani, ne idite autom u grad!

Od Dugiša do Osejave ili od Zelenke do Marinete jutros treba najmanje 20 minuta vožnje, a tek sretnici na skuterima mogu na vrijeme stići na odredište vozeći slalom po zakrčenim makarskim prometnicama.

Potpuni prometni kolaps u Makarskoj svima zadaje glavobolju, i službama i dostavi, ali i turistima koji jednom i kad dođu do centra grada, nemaju gdje parkirati. Loše riješen prometno, grad Makarska je svakog ljeta zagušen prometom. Mali savjet svima. Ako ne morate, ne idite u grad svojim vozilima!

 

2 KOMENTARI

  1. Sram bilo svaku gradsku vlast, nesposobnu. Naplaćuju Makaranima parking karte a onda apeliraju da ne dolaze suton u grad. Najboje sa Zelenke phešice i nazad na +40. Fi je javni prevoz. Sramota

  2. U bocu od litra zna se koliko može stat. Nema toliko parkinga pored štekata od kafića koji bi mogli biti rezervirani samo za Makarane. Mjesečna parking karta za domaće i 500,00 kuna pa ko voli nek izvoli. Šta bi bilo da lito traje pinku duže? Uvik kriva vlast ova ili ona. Lako pametovat, nisam čuo neko upotrebljivo rješenje za ovaj problem. Nema gradskog javnog prijevoza jer takvi-gotovani neće da plate isto kao ni parking.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here