RASULO U HDZ HRVACE Stipe Doljanin i Jakov Titlić više nisu miljenici načelnika Dinka Bošnjaka?

Mladež hrvatačkog HDZ-a na zabavi u vikenidici načelnika Dinka Bošnjaka na Vrdovu

U hrvatačkom hdz- u poslije lokalnih izbora došlo je do velikih promjena u omjeru snaga ključnih aktera

Uz načelnika i predsjednika općinskog HDZ-a sve važniju ulogu igra i predsjednica mladeži, apsolventica medicine Jelena Ćurković čija je snaga kod Dinka Bošnjaka istovjetna snazi Tene Mešitić kod Andreja Plenkovića.

Na jednom od prošlih sastanaka Općinskog odbora HDZ-a, aktualna vijećnica i predsjednica mladeži Jelena Ćurković snažno se obrušila na nogometni klub Hrvace i na rad aktualnog vodstva kluba na čelu sa Stipom Doljaninom, utemeljiteljem HDZ-a i umirovljenim časnikom HV-a.

Naime gospođica Ćurković traži da se ukine seniorska ekipa NK Hrvace i da se otpuste svi treneri iz nogometne škole. Naš izvor iz hrvatačkog HDZ-a tvrdi da Ćurkovićka sve poteze unaprijed dogovara sa Bošnjakom, a kao dokaz navodi činjenicu da se samo nekoliko dana nakon sporne sjednice Općinskog odbora HDZ-a mladež družila u vikendici Dinka Bošnjaka na Vrdovu na čelu sa Jelenom Ćurković.

Naši izvori tvrde i da je cilj Dinka Bošnjaka da mu gospođica Ćurković na idućim lokalnim izborima bude kandidatkinja za njegovu zamjenicu. Svima je poznato da je to njegova tiha patnja, a da bi došao do tog cilja mora se obračunati sa Stipom Doljaninom i Jakovom Titlićem. Taj neizvjesni obračun je počeo i pitanje je tko će izaći kao pobjednik. Vidjet ćemo je li Bošnjakova taktika napada na NK Hrvace uspješan model jer njegov cilj je da se izbori za svoj osmi mandat i tako nastavi svoj kontinuitet vlasti od 198.7 godine kada je kao mladi skojevac izabran za odbornika u mjesnoj zajednici Hrvace pa se 1993. godine crveni dres zamijenio plavim i postao HDZ-ov načelnik općine Hrvace. Neka igre otpočnu.

31 KOMENTARI

  1. Ma svi su oni isti… Dinja je legenda… a ova mlada omladinska partija tj. Mladez ima mista samo za odabrane… bgm… koliko je prošlo od osnutka uvik isti…

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here