Sandra Vukić ne poštuje volju većine – nije došla na primopredaju vlasti

Sandra Vukić teško podnosi poraz na proteklim lokalnim izborima na kojima je Pokret mladih općine Vrsi dobio i svog načelnika i većinu u Općinskom vijeću.

Luka Perinić, načelnik općine Vrsi

Donedavno sveprisutna, Sandra Vukić, bivša načelnica općine Vrsi već danima izbjegava pojavljivanje u javnosti što je njezino pravo. Međutim, nije se pojavila na jutrošnjoj primopredaji vlasti u prostorijama općine Vrsi u 10 sati kada i zakoni i običaji nalažu da izborni gubitnik preda vlasti izbornom pobjedniku, potpiše se zapisnik o primopredaji, nazdravi se, rukuje i čestita novom načelniku. Novi načelnik jutros je postupio kao pravi kavalir, bivšoj načelnici kupio je buket cvijeća, no nije ga imao kome uručiti.
Tako je zapisnik o primopredaji kojeg je unaprijed potpisala bivša načelnica Sandra Vukić, novom načelniku Luki Periniću predao jedan od djelatnika općine Josip Devčić, a onda zajedno sa drugim djelatnikom Denisom Marićem nakon par minuta napustio općinske prostorije jer su svi na godišnjem odmoru!
Neslužbeno doznajemo da je Sandra Vukić svim djelatnicima prije prepuštanja vlasti odobrila korištenje godišnjeg odmora tako da osim novog načelnika i donačelnice, u općini ne radi nitko?!
Nedolazak Sandre Vukić na jutrošnju primopredaju vlasti samo je nastavak priče o nepoštivanju svojih sumještana, žitelja općine, birača obzirom da je većina odlučila da će općinom u naredne četiri godine vladati načelnik Luka Perinić čijih šest vijećnika čini i većinu u Općinskom vijeću. Sandra Vukić vodila je posljednja dva mjeseca vrlo prljavu kampanju klevećući gdje god i koga god je stigla, a pokazavši i danas visok stupanj političke nekulture jasno je dala do znanja da je njezina politička karijera zauvijek gotova.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here