Siniši Srziću se (opet) ljulja fotelja…

Jučer je ponovo raspisan natječaj za imenovanje pročelnika Odjela za komunalnu djelatnost Grada Makarske na neodređeno vrijeme.

Aktualni v.d. pročelnika Siniša Srzić iz nekog razloga ne zadovoljava kriterije svog šefa Tonćija Bilića te po drugi put u zadnjih nekoliko mjeseci traži njegovu zamjenu. Nakon što je zadnji put raspisan, a potom i poništen natječaj, čitav grad je brujao o navodnoj namještaljci za jednu SDP-ovku koja je trebala doći na Srzićevo mjesto. Nije tajna da je Siniša Srzić izuzetno nezadovoljans vojom pozicijom obzirom da o tome i javno priča, pogotovo u uredskim razgovorima sa svojim strankama. Već neko vrijeme radi distancu i odbija potpisati određena rješenja za koja smatra da nisu u skladu sa propisima te od svojih nadređenih traži da ih potpišu. Hoće li ovaj put biti izabrana stručnija ili podobnija osoba, ostaje za vidjeti.

10 KOMENTARI

  1. Zaključak jednostavan, sdp-ovki se ne sviđa rad u vrtiću. Njima bi ,misli se na Bilića,i njegove kokoše, bilo puno rentabilnije da im dođe podobna. Kad Nadalina, muti jaja, zamuti pamet svima……..

  2. a pogledaj jedan od najvažnijih uvjeta za ovo radno misto , 5 godina radnog iskustva…!?…5 godina radnog iskustva za tako odgovorno misto u čemu ?? zalivanju cvijeća, ili u porno industriji možda ??… koja gomila gnjida 🙂

  3. Suprug Žan joj je netjek Lenjina Puharića-SAB Makarska, kojemu je Todorić napisao otkaz, nakon toga su ga uhljebili u Crveni križ Makarska, a Gradom i RH vladao HDZ-e. Drugi stric Leopolod-Poldo Puharić, tazbinski prijatelj dugogodišnjeg vlastodršca Ante Novaka. Isti je godinama iznajmljiao ilu Irenu i nakon pravomoćne presude nije je vratio RH. Šta Vam to govori?

  4. nemate pojma ona je zbrinuta u Djecjem vrticu nije za nju, niste informirani, sada jedan mladahni sa SDP-ovskim korijenima iz SDP-ovske familje prelazi iz Suda u grad

  5. koji mladjahni, informiraj nas nemoj sad rekla kazala, daj ime i prezime i detalje kao ove gori o marini, da vidimo tu podobnost i karakter tih gnjida koje sišu naš teško zaradjeni novac ??

  6. Pa vrime je da sadašnji v.d nestane jer je dosta muljanja,korupcije,namiještanja,samovolje koje je provodio SRAMOTA OD PROČELNIKA

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here