Sretan Glavičić (SDP): HDZ je izgubio jer se Makarke i Makarane ne može prevariti

Rezultate jučerašnjih izbora za hrvatske zastupnike u Europski parlament komentirao je i prvi makarski SDP-ovac, Sretan Glavičić

Podsjećamo, HDZ iako je na vlasti u Makarskoj, nije dobio očekivanu potporu. Građani su svoje povjerenje ukazali upravo SDP-u.

– Zahvaljujem svim građankama i građanima Makarske koji su prepoznali rad SDP-a na državnoj i lokalnoj razini. U Makarskoj smo jedina politička stranka, pored hvale vrijednih građanskih inicijativa, koja štiti javni interes  i tako ćemo, bez obzira na sve društvene okolnosti, i nastaviti. Ovo je tek početak i još više ćemo se truditi da osim kritike nastavimo nuditi rješenja za boljitak našeg grada. Imamo znanje, volju i poštenje, a za promjenu trebamo još samo probuđene građane koji su i na  ovim izborima prepoznali naše djelovanje, kazao je Glavičić.

Rezultati na ovim izborima raduju lokalne SDP-ovce, ali, tvrdi Glavičić,  nisu iznenađenje jer lokalni HDZ sa svojim koalicijskim partnerima, nemaju rezultate već se isključivo brinu o vlastitim interesima – građevinskom zemljištu, prekomjernoj stambenoj izgradnji, vraćanju dugova preuzetih prilikom zadnjih lokalnih izbora i pogodovanju političkim istomišljenicima.

– Makarke i Makarane se ne može prevariti. Očito je, da kad nema prekograničnih glasova, HDZ Makarska nije najjača i da nije stranka kojom bi naši građani dali povjerenje. Sve to možemo iščitati iz rezultata ovih izbora, kako u ukupnom broju, tako i po gradskim mjesnim odborima, kazao je Sretan Glavičić. 

Za kraj je odaslao i poruku svojim sugrađankama i sugrađanima kao i stranačkim kolegama. – Kao predsjednik GO SDP Makarska, mogu obećati da nećemo iznevjeriti građanke i građana grada Makarske i da nam je jedini cilj,  javni interes našeg grada te još jedan put zahvaliti na ukazanom povjerenju, zaključio je Glavičić.

23 KOMENTARI

  1. Prije svega dragi Krvavičani sada vidite i po smeču koliko je stalo vlasti u Baskoj vodi do Vas,pa otreznite se već jednom uzet će vam lučicu i ponovo ostaviti vidi gore .Skupite glave i obranite se od svakog smeća,dosta ga je bilo za sva vrimena.Pametnim i dobrim ljudima netreba dva puta reći što da rade.
    Sve smeće iz Krvavice Vanka.

  2. krvavićani glave skupa i izbacite smeće iz sela,uzet če vam luku,gostima lito,stanodavcima turiste i imat ćete smeća koliko oćete. pamet u glave.

  3. Glavičiću da sam glas vama jer niste kriminalna organizacija ko HDZ . Njihova je nesreča što su na vlasti i čega se uhvate sve upropaste.Poanta priće stranačke ljude nesposobne maknite a školovanima dajte priliku i nek sve bude transparentno onda će kola ići naprid.Bucaju se u prsa da vole Makarsku a više su zla napravili sa zgradama nego četnici Vukovaru.

  4. glavicicu supčino licemjerna,ništa vi u sdp niste manje pokrali gubo jebena i greza ,eno ti bebek i ostala ekipa pa njima demagogiši,..šupčino jadna,.

  5. Nemate se čemu veselit Glavičiću ,ništa vi niste bolji od ovih sada,nego ja bih rekao kako Glasnović kaže, ,lijeva Udba i Desna Udba pa se svako malo minjate,a morate bit svjesni da Lijevi polako ali sigurno odlaze i gube demografsku bitku ,a u one zgrade , one vile i stanove će doć kad tad svi na svoje i to će bit glasači koji većinom nisu vaši

  6. Glavičiću čemu se veseliš ,kako kaže Glasnović lijeva Udba i desna Udba di je razlika ,činjenica da lijeva Udba u Makarskoj gubi demografsku bitku ,kad tad će doć svi u svoje stanove i vile u Makarskoj i oni će bit birači ,nemate se čemu veselit

  7. Nemate se čemu veselit Glavičiću ,ništa vi niste bolji od ovih sada,nego ja bih rekao kako Glasnović kaže, ,lijeva Udba i Desna Udba pa se svako malo minjate,a morate bit svjesni da Lijevi polako ali sigurno odlaze i gube demografsku bitku ,a u one zgrade , one vile i stanove će doć kad tad svi na svoje i to će bit glasači koji većinom nisu vaši

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here