U jeku sezone zatvoreno parkiralište u Makarskoj

Turistička sezona u Makarskoj je u punom jeku no parkiralište u centru grada već 10 dana ne radi

Makarani s pravom negoduju jer ni zimi nemaju gdje parkirati, a kamoli u lipnju kada je grad pun turista.

12 KOMENTARI

 1. Joze pod hitno mora dat ostavku ovo je sve njegovo maslo. Tko ce nadokadit gubitke i koji to glupi um ovo dopusta???? U srcu sezone a na snazi ZABRANA RADOVA. Cemu ovo sve vodi.

 2. Ma, nije moguće! Sve Makaranin, do Makaranina! O Makarankama da i ne govorim! Bože sačuvaj! Ova vrsta pohlepe, ljudi koji preko Biokova i stranke i dalje nadiru “na more”, a nije im jasno da će se i sami ugušiti u manjku infrastrukture (kanalizacije i slično) – posve je iracionalna….Od zemlji bezakonja u kojoj omladinci voze Bentlije i Mercedese što su im kupili dide i babe iz npr. Austrije – što očekivati? Ali, moguće sam i u krivu…., u Makarskoj će “omladince” iza Biokova izabrati u npr. Mjesni odbor, pa će oni “onako bogati i bahati”, istina, loše školovani, krojiti sudbinu grada. I Države! Strašno!

 3. Draga Sanja Babić kad ste sve prodali onima iza Biokova nitko vam nije kriv još malo pa ćete i grobove prodavat koliko ste pohlepni.
  Šteta da vam nije onih IZA ne bi se imali s kim ni ženit ni udavati… A Joze Vranješ je posebna prica kad ga stignu sve kletve ..

 4. Ma dajte ljudi, baš nam je super u Makarskoj!!!!
  Da je drugačije bilo bi dosadno.
  Gradite, naseljavajte, da nas bude što više.
  Tada će morati izgraditi i prateću infrastrukturu, jer kad na bude 50tak tis. bit će svega.
  Tako će grad živjeti cijelu godinu, a ne samo 2-3 mjeseca.
  Privatne smještaje trajno iznajmiti ili prodati. Hoteli će biti popunjeni gostima koji će obilaziti naše znamenitosti, a i one u okolici, a ima ih dosta. Zajamčena stalna radna mjesta, iz grada duhova prelazimo u grad živosti i zadovoljstva…..
  Nije bitno odakle je tko, samo se treba dobro organizirati.
  Radit će tada i kanalizacija, bit će dosta i vode i struje, ne treba se bojati, samo naprid.!?

 5. Da , zatvorili parking već tri dana a donosi im inače 20 kn po satu.
  Lagani se postavljaju automati za naplatu umjesto dosadašnjih rampi i naplatne kućice.
  Užasna gužva oko Suda, Katastra , u cijeloj Jadranskoj.
  Samo povlašteni uzurpatori javno prometnih površina oko zgrade Jadranska 6 čvrsto drže ključeve svojih katanaca od samozvano postavljenih željeznih prepreka za parkiranje njihovih automobila. Nije čudo kad u toj zgradi ima stan i jedan od tri vladara u općini .. naš vrli bivši redar Nemčić.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here