U petak 9.lipnja primopredaja vlasti u Makarskoj

Sutra, će biti izvršena primorpedaja vlasti u Makarskoj, u Uredu gradonačelnika Grada Makarske.

Tako će, sad već bivši gradonačelnik, Tonći Bilić (SDP) predati vlast novom gradonačelniku Juri rkanu (HDZ).

7 KOMENTARI

  1. koja šteta za Milana Stapića ,po prirodi stvari trebao je biti u najmanju ruku jedan od zamjenika .Međutim ,kratke pameti ,nikakve inteligencije udruži se sa ništarijama i prevarantima i krene u glupu igru protiv svojih.Ekipa koja ga je gurala uvjerila ga je da je on najbolji izbor .

  2. Sretna je okolnost što ipak ljudi koji vode lokalni HDZ imaju dobre veze u središnjici u koju je stiglo na tisuće mailova ,pisama naravno cinkerskog sadržaja ,lažljivih izjava i namještenih događaja. Špijuni iz Makarske i Ljubuškog krivo su sve postavili.

  3. Sada imamo prilično čistu situaciju ,bez govana koji su zasmrdili cijelu lokalnu organizaciju .Vriđanje obitelji ,špijuniranje po radnim mjestima ,slikavanje po kafićima je bio samo znak da su ti likovi zalutali u Makarsku i svi oni šupci oko njih. Sritno vam bilo ološi ,pomogli ste nam da se svi udružimo i da svi budemo složni.Vama za kraj samo jedno ; bili ste i ostali govna .

  4. Adz=Sdp i gotovo
    Govna jedni i drugi! Uhljebi usrani ! Niko ne voli Hrvatsku nego lovu koju zele! Davno su izginuli domoljubi! Ostali supkouvlakaci , kurcoljubi, klimoglavci, poltroni ,ulizguzice i poniznie seronje! Jebo vam pas mater svima skupa! Krepali kobogda!!! Jebo vam Tito, Pavelic i Tudjman mamu !!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here