U Zadru uhićen Josip Golomejić – ubojica policajca!

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga, Službe kriminalističke policije, Policijske uprave zadarske, proveli su kriminalističko istraživanje nad 53-godišnjakom, koji uz srpsko posjeduje i hrvatsko državljanstvo

Naime, navedeni, a neslužbeno doznajemo da je riječ o Josipu Golomejiću, je prekjučer zatečen u Zadru, kako upravlja Audiem A-8 (ZD), a pregledom je kod istog pronađen veći novčani iznos u eurima i kunama, nakon čega je isti uhićen, a novac mu je oduzet.

mrsic bore - U Zadru uhićen Josip Golomejić - ubojica policajca!Temeljem naloga Suca istrage Županijskog suda u Zadru, izvršena je pretraga Audija i apartmanskog objekta u Privlaci, pri čemu je pronađeno i oduzeto ukupno 232 grama droge kokain, razvaganog (raspizanog) i vakumiranog u omote od po 20, 30 i 50 grama ili popularno u narko svijetu zvanih komada. 

Također pretragom je pronađena i oduzeta strojnica izraelske proizvodnje s više od sto komada streljiva i pištolj sa streljivom u cijevi.

policija zd - U Zadru uhićen Josip Golomejić - ubojica policajca!Isto tako pronađeno je i oduzeto više komunikacijskih uređaja među kojima i uređaj za zaštićenu komunikaciju kakve koriste osobe iz vrha kriminalnog svijeta.

Pronađena droga bila je namijenjena preprodavačima i konzumentima na zadarskom području, a na uličnom narko-tržištu njena vrijednosti je preko dvjesto pedeset tisuća kuna.

53-godišnjak je jučer priveden pritvorskom nadzorniku, a Općinskom državnom odvjetniku u Zadru protiv njega je podnesena kaznena prijava zbog  neovlaštene proizvodnje i prometa drogama te nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

Prijavljeni je ispitan od strane Općinskog državnog odvjetništva, nakon čega je priveden na ročište kod Suca istrage koji mu je odredio istražni zatvor.

Danas je u sjedištu PU zadarske održana konferencija za novinare, na kojoj su prezentirani rezultati ovog kriminalističkog sitraživanja.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here