Zbog Dragice Roščić, Ante Pranić zaboravio na svađu sa HDZ-om

Na današnjem predstavljanju poduzetničkog centra i pomoći kod poljoprivrednih natječaja u Vrgorcu, došla je i saborska zastupnica iz redova HDZ-a,  Dragica Roščić.

Naime od siječnja u bivšem kulturnom sjedištu djeluje pomoćni “LAG ADRION” u kojem rade mlade djelatnice iz programa EU za pomoć poljoprivrednicima. Hvale vrijedan projekt, koji će sigurno pomoći razvoju vrgorskog kraja. Zanimljivo, već je imenovana i direktorica poduzetničkog centra, Milka Beus iako je centar tek u fazi predstavljanja?! Gradonačelnik Pranić očito ništa ne prepušta slučaju.
U međuvremenu, u vrgoračkom HDZ-u raste zabrinutost jer sve više njihovih mlađih članova okuplja se oko Ante Pranića. Nije ni čudo. Kad mogu zajednički djelovati Ante Pranić i HDZ-ovka Dragica Roščić, zašto ne bi i HDZ-ova mladež surađivala sa Pranićevim pulenima… Kad su u pitanju Roščići svaka svađa s HDZ – om pada u drugi plan. Ima neka tajna veza, zar ne?

4 KOMENTARI

  1. Sad ce i njemu Lag kupit petnestak kompjutera ko Jozi Vranjesu da donira u Vukovaru i da se kurci sa Plenkijem.Sin spijuna,uzorni omladinac,skoluje kcerku kako bit u dobre sa svakim da joj klicaju u njezinoj lupescini.Kakav otac takva i kci.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here